79 500 000 Ft

Budapest XVII. Ker., Eladó Családi ház (#157631)

0. kép | Eladó Családi ház, Budapest XVII. Ker. (#157631)
1. kép | Eladó Családi ház, Budapest XVII. Ker. (#157631)
2. kép | Eladó Családi ház, Budapest XVII. Ker. (#157631)
3. kép | Eladó Családi ház, Budapest XVII. Ker. (#157631)
4. kép | Eladó Családi ház, Budapest XVII. Ker. (#157631)
5. kép | Eladó Családi ház, Budapest XVII. Ker. (#157631)
6. kép | Eladó Családi ház, Budapest XVII. Ker. (#157631)
7. kép | Eladó Családi ház, Budapest XVII. Ker. (#157631)
8. kép | Eladó Családi ház, Budapest XVII. Ker. (#157631)
0. kép | Eladó Családi ház, Budapest XVII. Ker. (#157631)
1. kép | Eladó Családi ház, Budapest XVII. Ker. (#157631)
+8 kép AlaprajzAlaprajz

Ügyvitel típusa: Eladó
Ingatlan típusa: Családi ház
Ingatlan állapota:
Építési mód: Tégla
Fűtési mód: Gázfűtés, cirko
Telek mérete: 630 m2
Lakótér mérete: 120 m2
Közművek: Csatorna, Internet, Kábel tv, Összközműves, Telefon, Víz, villany, gáz
Építés éve: 1985
Szobák: 4 db
Hálószobák: 3 db

Lehetőségek tárháza

Számos lehetőséget rejtő XVII kerületi családi ház, óriási pincével eladó.

Eladó egy XVII.kerületi 120nm lakóterülettel rendelkező ingatlan,családi házas övezetben található,nappali+ 3 szobás, óriási 120 m2-es pincével, aknával rendelkező dupla garázzsal, első és hátsó kerttel.

A fűtésről gáz és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A kertben található artézi vizet adó kút, számtalan felhasználási lehetőséget nyújt, mivel a földügyi nyilvántartásban is szerepel.

Vállalkozók részére az óriás méretű pince rengeteg lehetőséget rejt magában, főként mivel az ipari áram is bevezetésre került, ezt már csak engedélyeztetni kell. Ezen kívül akár külön kis iroda, vagy egy hűvös, látványos borospince is kialakítható. Amennyiben viszont a leendő tulajdonos csak gépjárművek tárolására használná, úgy egyszerre akár 4 autót is képes kényelmesen befogadni. Az ingatlanban mind a Digi, mind a T-com szolgáltatást nyújt. 

A stabil alappal és jó állapotú falakkal rendelkező ház a modernebb, nagyobb teret kedvelők számára is megfelelő lehet. Némi átalakítással amerikai konyhás/étkezős nappali, egybe nyitott szobák is kialakíthatóak.

Elhelyezkedését tekintve a legideálisabbnak mondható azok számára, akik nyugodt, békés környezetben szeretnének otthont találni, mégis fontos számukra a jó infrastruktúra. Az ingatlantól néhány utcára magán és állami bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, és fogászat és buszmegálló is található. Bevásárláshoz, az utca végén a közeli kisbolt, ezen kívül két nagyobb hipermarket és rengeteg közepes méretű szupermarket és a hét minden napján nyitva tartó nagy területen elhelyezkedő zárt piac komplexuma nyújt lehetőséget. A közeli művelődési házban számos színvonalas gyermek és felnőttprogram ad lehetőséget a kikapcsolódáshoz.

A kerület modern, mégis különleges hangulatú, békés kisvárosi feelinget nyújt. A központban lévő nemrég nyílt óriási sportcsarnok, a kerületi sportlétesítmények, edzőtermek mind a téli, mind a nyári sportok szerelmeseinek megfelelően képesek kielégíteni minden igényüket. A gyermekek részére rengeteg program, szakkőr, edzési lehetőség áll rendelkezésre. A kerületben számos jó nevű állami és magánóvoda, nemzetiségi,valamint több egyházi iskola, sőt még nyelvoktatásáról híres középiskola is található. A Naplás tó, a Merzse mocsár, a patakpart a természetet kedvelők számára akár biciklivel is gyorsan megközelíthető, és remek hétvégi programot nyújt. A gasztronómia iránt érdeklődők számára több hangulatos étterem ( és a fiatalok kedvenc gyorséttermei), valamint neves cukrászdák kínálják minőségi édességeiket, fagylaltjaikat. A Podmaniczky kastélyban évente több alkalommal is  rendeznek bálokat és egyéb színvonalas rendezvényeket, melyeken a kerületi lakosok is szívesen részt vesznek.

Minden évszakban számos program, nyújt lehetőséget kikapcsolódásra. Karácsonyi vásár, jégpálya, görkori park, majálisok, színházi előadások gondoskodnak az otthonhoz közeli szórakozási lehetőségről.

Tömegközlekedés szempontjából a központból gyorsan eljuthatunk a metróhoz (Őrs vezér tér, Határ út, Köki), vonattal pedig a keleti vagy a Nyugati pályaudvarra. Autóval közlekedőknek rengeteg gyors és menekülő útvonal áll rendelkezésre elkerülni a reggeli és esti dugókat. Az M0 autópályára is több fel és lehajtási lehetőség adott.

 

Helyiségek

Helyiség Alapterület Padlóburkolat
Szoba 13.44 m2 Padlószőnyeg
Nappali 20.64 m2 Padlószőnyeg
Szoba 8.35 m2 Padlószőnyeg
Szoba 20.11 m2 Padlószőnyeg
Konyha 6.40 m2 Járólap
Étkező 11.48 m2 Járólap
Fürdő 4.80 m2 Járólap
WC 1.59 m2 Járólap
Erkély 5.00 m2 Járólap
Kamra 1.65 m2 Járólap
Előszoba 4.05 m2 Járólap
Közlekedő 5.41 m2 Járólap
Pince 100.00 m2 Beton

Alaprajz

Alaprajz Alaprajz
Fejes Zsuzsanna Fejes Zsuzsanna

Foglalkoztam ingatlanok Üzemeltetésével és...
Értékesítő
Magyar Magyar 
Visszahívást kérek erről az ingatlanról az értékesítőtől E-mail tájékoztatót kérek erről az ingatlanról

Finanszírozás

Tóth Adrienn Tóth Adrienn
16 év bankszakmában eltöltött idő után...
Hitelszakértő
Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu