Értékbecslés

Az Openhouse-nál nemcsak a hasunkra csapunk, hanem körbejárunk mindent!

Biztosan hallotta már azt, hogy egy vagyontárgy piaci értékét csak akkor lehet biztosan megmondani, ha az már elkelt. Az Openhouse értékbecslőinek segítségével korrekt áron adhatja el már meglévő és vásárolhatja meg leendő ingatlanát.

Az üzletágunk fő célja az ingatlan-adásvételi adatbázisból történő értékbecslés. A szakértőink munkáját megkönnyíti az Openhouse országos irodahálózatában létrejött adásvételek adatainak a felhasználása. A mi profi csapatunk az értékbecslések elvégzéséhez hiteles összehasonlító adatokkal, részletes adatbázissal, szakmai kapcsolatokkal, valamint a tevékenység végzéséhez szükséges szaktudással és végzettséggel (igazságügyi szakértői, felsőfokú ingatlanszakértői képzettséggel) egyaránt rendelkezik.

Az Openhouse-nál minden esetben rögzítjük és fotókkal is dokumentáljuk azokat az adatokat, amelyek befolyásolják az adott ingatlan értékét.

Az Openhouse-nál teljes körű az ingatlanokra vonatkozó értékbecslés, hiszen műszaki szakértői tevékenységet végzünk, valamint mindenféle ingatlannal (lakóház, lakás, telek, üzlet, üdülő, termőföld, mezőgazdasági és ipartelep, telephely, tanya, irodaház, stb.) foglalkozunk az egész országban.

Az Openhouse-nál biztosítjuk mindazt, ami egy kifogástalan értékbecsléshez szükséges! Az értékbecslőinkkel jogászok és közgazdászok is együttműködnek, hogy az értékelésnél mind a műszaki, mind a pénzügyi rész kifogástalan legyen.

Szeretné, hogy felmérjük az ingatlanát?

Értékbecslőink minden Openhouse irodában várják megkeresésüket!

Igen, szeretném, ha felbecsülnék eladó ingatlanomat!

A kiemelt mezők kitöltése kötelező! *

Általános adatok

! A mező kitöltése kötelező!
! A mező kitöltése kötelező!
! A mező kitöltése kötelező!
! A mező kitöltése kötelező!
! A mező kitöltése kötelező!
! A mező kitöltése kötelező!
! Az űrlap elküldéséhez el kell fogadnia az adatvédelmi tájékoztatót!
! Az űrlap elküldéséhez hozzá kell járulnia az adatok kezeléséhez!
Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   E-mail: