Elégedett ügyfeleink mondták

Referencia

Kedves Cecil ! Nagyon örültem a mai Találkozásnak és Megbeszélésnek!

Nagyon szépen köszönöm az ügyintézésekben nyújtott maximális segitségedet, precizitásodat, tisztességet, Emberséget !!! Nagyon örülök, hogy megismerhettelek !!!Céljaidhoz, Terveidhez, Almaid megvalósitásához Sok Sikert és Jó Egészséget kivánok !!!

Tisztelettel, Köszönettel, Baráti Üdvözlettel: Laci

Precíz, pontos

Kedves Andrea!

Köszönjük a segítséged az eladásban. Munkád precíz, pontos. Amit ígértél, hoztad.

Köszönjük
Anikó, Kálmán

Lelkiismeretes munka és türelem

Kedves Andrea

Köszönjük szépen a lelkiismeretes munkádat, illetve a türelmedet, amiért gyakran kérdeztem, neked pedig újra el kellett magyarázni a lakás-eladás, illetve ház-vétel ügymenetét.

Üdvözlettel:
Bodor Péter

Referencia

Kedves Évi!

Hálásan köszönöm segítőkész és rugalmas munkádat. Megbízhattam benned a lakásom értékesítésével kapcsolatban, amelyet precíz szakértelemmel végeztél.

Gyorsan levezényelted a szegedi ingatlan eladást és mindenben segítőkész voltál, sok terhet levettél a vállamról ezzel kapcsolatban tekintve, hogy én baján élek. nyugodt szívvel foglak ajánlani ismerőseimnek, azoknak is, akik Szegedről távolabb élnek és egy megbízható, korrekt ingatlanost keresnek szegedi ingatlanuk eladásával, bérbe adásával kapcsolatban.

Köszönettel: Császár András

Baja, 2022. május 1.

 

 

Rábíztuk magunkat, nem bántuk meg!

Tisztelt Openhouse iroda Békéscsaba!

Ingatlanunk eladása miatt kerestük fel az irodát.

Szerencsénkre Nagy Klára foglalkozott az ingatlanunkkal, aki nagyon profi képeket készített az ingatlanról és a szöveges ajánlást is frappánsan és figyelemfelkeltő módon megírta.

Az érdeklődőkkel való tárgyalást teljesen rábíztuk Klárára, amit Ő nagyon korrekten, a megbeszélt feltételek folytatott le, maximálisan figyelembe véve a mi és az érdeklődők érdekeit.

Az ingatlant Klára közreműködésével így, az Eladó és Vevő megelégedésére értékesítettük.

Gratulálunk, hogy ilyen Ingatlanközvetítőik vannak!

Köszönjük Klára!

Üdvözlettel,

B. István, egy elégedett ügyfél

Pontos, precíz, megbízható

Kedves Openhouse!

Köszönöm a munkájukat, nagyon meg vagyok elégedve mindennel.

Elvíra pontos, precíz és megbízható munkáját külön köszönöm.

K. Sándorné

Nagyon köszönöm!

Kedves Alexandra!

Szeretném megköszönni közreműködésed az ingatlan eladásával kapcsolatban! Különösképpen tetszett, amilyen rugalmasan és professzionálisan kezelted a folyamatot a megbízástól az adásvételi szerződés megkötéséig, minden gondot levéve a vállamról. A későbbiekben bármilyen ingatlan ügyekről is legyen szó, biztosan a Te segítségedet fogom kérni! Jó látni, hogy vannak még olyan emberek, akik szeretik és értik is azt, amivel foglalkoznak.

NAGYON KÖSZÖNÖM!

Zoltán

Álmomban sem gondoltam volna...

Kedves Alexandra!

Szeretném megköszönni a lakásvásárláshoz nyújtott segítségét! A számomra meglepően gyors és szakszerű közreműködésével olyan gyorsan jutottam lakáshoz, hogy még álmomban sem gondoltam volna!

Mindent nagyon köszönök!

Horváth Balázs

Magas színvonalú ügyfélkiszolgálás

Kedves Szandra,

Openhouse tulajdonosként nem is volt más választásom, mint az Openhouse-t megbízni az ingatlanom értékesítésével. :) Az eladási folyamat kitűnő lehetőséget biztosított arra, hogy az OH és az értékesítő kollégák szolgáltatásait, ügyfélkezelését és szakértelmét személyesen is megtapasztaljam. Nekem az tűnt fel leginkább, hogy milyen magas színvonalon szolgáljátok ki az ügyfeleket, az elköteleződés az ügyfelek és az OH irányába a teljes értékesítési folyamat során tapintható volt. Köszönöm az ingatlan eladásába fektetett energiát, a következő ingatlan értékesítését is az OH-ra és rád bízom!
M. Szabolcs

Figyelmes és szakszerű segítségnyújtás

Kedves Bíró Andrea!

Mindketten köszönjük figyelmes és szakszerű segítségnyújtását lakásunk értékesítéséhez. További munkájához hasonló sikereket kívánunk.

Tisztelettel: Cseke Jenő Szabolcsné és Cseke Jenő Szabolcs

 

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu