Elégedett ügyfeleink mondták

Köszönet

Kedves Melinda!

Ezt a köszönőlevelet szerződés szerint már lakástulajdonosként írhatom Neked, mégpedig egy, az életem szempontjából rendkívül meghatározó folyamat végéhez közeledve.
Köszönöm azt az áldozatos munkát, amivel segítettél eljutnom idáig, köszönöm a türelmedet, és hogy szó szerint bármikor és bármilyen kérdésben rendelkezésemre álltál ezekben a napokban.
Külön kiemelném, hogy milyen kiválóan biztosítottad a kommunikációt köztem és az eladó között, és tartottad szem előtt mind egyéni, mind pedig közös érdekeinket.

Bárkinek jó szívvel tudlak ajánlani.

Hálás köszönettel: Balázs

Köszönet

Kedves Melinda!

Mai napon megtörtént az utolsó banki tranzakció is így hamarosan birtokba vehetem az új otthonomat.
Melinda, az ingatlanközvetítői tevékenységed lezárultával sem hagytad figyelmen kívül a "történetemet" és nagyon köszönöm a sok segítséget amivel sikerült a felmerülő akadályokat leküzdeni.

További sikerekben gazdag munkát kívánok nektek!

Üdvözlettel:
Gergő

Köszönet

Kedves Adrienn!

Mai napon megtörtént az utolsó banki tranzakció is így hamarosan birtokba vehetem az új otthonomat.
Köszönöm szépen a hitelfelvételnél nyújtott segítséged. Úgy érzem sikerült megtalálnom a számomra legmegfelelőbb bankot.
A jövőben bármilyen ingatlanközvetítéssel és hiteltanácsadással kapcsolatos kérdésben titeket foglak keresni és ajánlani ismerőseimnek.

További sikerekben gazdag munkát kívánok nektek!

Üdvözlettel:

Gergő

Mindent a kezében tartott, mindenre figyelt és nagyon sokat segített

Először 2017-ben kértük a segítségét a lakásunk megvásárlásakor, már akkor is maximálisan elégedettek voltunk. Mindent a kezében tartott, mindenre figyelt és nagyon sokat segített. 2019 év végén családi házunk megvásárlásában nyújtott kiemelkedő segítséget. Az ő közreműködésével 2020-ban beköltözhetünk álmaink otthonába. Már több ismerősnek is ajánlottam és egyikük sem csalódott. Katiban egy végtelenül kedves, igazán hozzáértő szakembert ismerhettünk meg.

köszönettel, Katona Krisztina

Csak ajánlani tudom!

Nagyon kedves, segítőkész és szakmailag is a legjobb akivel eddig találkoztam. Csak ajánlani tudom!

köszönettel, Zádori Fanni

Nagyon kedves, segítőkész, barátságos

Nagyon kedves, segítőkész, barátságos. Lelkes és mindent megtesz az ügyfél érdekében. Teljes mértékben elégedett vagyok a munkájával.

köszönettel, Ürmössyné Nyárádi Krisztina

Közvetlen, kedves, segítőkész szakember

Közvetlen, kedves, segítőkész szakember. Teljes mértékben elnyerte a bizalmunkat már az első találkozás alkalmával. Lelkiismeretes, munkájára igényes hölgy. Mindig mindennel kapcsolatban megkaptuk tőle a maximális tájékoztatást, abszolút az igényeinkre szabott megoldásokkal hozakodott elő minden esetben. Ezek után bármilyen kérésemmel kapcsolatban csak hozzá fordulnék.

köszönettel, MR

Legtökéletesebb segítség és támogatás

A legtökéletesebb segítséget és támogatást, szakértelmet és megértést kaptuk.

köszönettel, Kupár Melinda

Köszönet

Szalainé Gyöngyi munkatársuk hozzáállása, segítőkészsége messze túlmutatott azon a szinten, melyet az ügyfelek elvárhatnak hasonló helyzetben, és ami indokolná azt az eredményes üzletkötés szükséges és elegendő alapjaként.

Azzal a kiemelt gondossággal és érzelmi töltettel, megértéssel tudta kezelni az eladók egy életen át gondosan megóvott ingatlanvagyonának ügyletét, ami nem csak méltó ahhoz, de egyben érzelmi kárpótlást is jelenteni képes az attól történő fájdalmas megválás folyamatában. A mai elhidegült és elüzletesedett világunkban ezt példa nélkülinek élte meg családunk, legfőképp, mint eladók feleségem szülei: Obertol László és neje, Piroska.

Köszönjük még egyszer ezt a kiemelkedő támogatást, segítőkészséget, egyben gratulálok a Tisztelt Vezetőségnek, hogy ilyen kiváló munkatárssal büszkélkedhetnek, amely nem kérdés, hogy kulcsát jelentik a további eredményes működésnek és hasonló elégedettséggel járó ügyfél-élményeknek.

Köszönet a munkájukért!

Meg voltunk elégedve. Köszönet a munkájukért!

Benhissi Rózsa

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: