Elégedett ügyfeleink mondták

Köszönet.

Kicsit megkésve, de ezúton szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy lehetővé tették számunkra szárligeti házunk adásvételének létrejöttét!

Köszönjük Katának és Juditnak, hogy kitartottak a hosszú és bonyodalmakkal teli ügyünk intézése során, hogy levették a vállunkról az adminisztrációs és személyes ügyintézési terhek nagy részét, és hogy ha szükség volt rá, akkor akár a szabadidejükből is áldoztak időt az ügy haladása érdekében!

 

Köszönettel:

 

Nagyné Horváth Anikó, Nagy Gábor és Nagy Karina Laura

Tisztelt iroda!

Az Openhouse Ingatlanirodánál találtuk meg a megvásárolni kívánt ingatlant. Kókai Ferenc értékesítő Úrral  vettük fel a kapcsolatot. Minden kérdésünkre nagyon korrekt és érthető tájékoztatást kaptunk, a megbeszélt időpontokra mindig időben érkezett.  Nagy rutinnal és sok-sok figyelemmel kísérte végig ügyünket. Más vásárlóknak is ajánlani tudom.

Dunai Józsefné

Köszönet.

Kedves Anett!

 

Nagyon régóta készülök megköszönni a Komárom Toldi utcai ingatlan eladásban nyújtott segítségedet és, hogy ilyen rövid idő alatt sikerült az eladást lebonyolítani. Azért meg külön elismerésem, hogy a testvérem és köztem így, hogy mi a testvéremmel nem vagyunk jó kapcsolatban te folyamatosan tartottad közöttünk a megfelelő információ áramlást és így sikerülhetett az ingatlan eladás létrejötte.

Az ingatlan eladásban nyújtott munkád miatt amennyiben úgy döntök, hogy a lakásomat elcserélem szeretném majd a segítségedet kérni.

 

Tisztelettel: Sz.I.

 

Köszönet

Tisztában van a részletekkel, minden kérdésre tudta a választ. Nem volt "nyomulós", pont amilyen még nem irritáló.

köszönettel: Ürmösi Gergely

Kitűnően emberséges.

Részemről kitűnően emberségesen végzi a feladatát!

köszönettel: Galajda Józsefné

Köszönet!

Köszönet az irodának a gyors ügyintézésért! :-)

Filepkó Richárd

Köszönöm a türelmet és a bátorítást!

Köszönöm a türelmet és a bátorítást, hogy ebben a hosszú időszakban segítették az eladást! Korrekt információadás, folyamat végigkísérése!

Erdősyné Krotos Edit

Köszönet.

Tisztelt Openhouse,

Ezúton szeretnénk megköszönni Kovács Judit ingatlanfinanszírozási szakértőjüknek a segítségét első közös lakásunk hitelügyintézésében. Abszolút segítőkész, gyors és megbízható. Teljes mértékben hozzáértő. Bármikor számíthattunk rá.
Köszönjük még egyszer.

Üdv.
Gergő&Petra

Köszönet.

Kedves Anett!

 

Nagyon szépen köszönjük a munkádat és kitartásodat, mellyel hozzá segítettél minket, hogy meg vehessük álmaink otthonát.

Egyszerűen tökéletes, minden igényünknek megfelel. Mikor el vittél minket meg mutatni a házat, nem kerteltél, nem akartad minden áron ránk sózni, talán ez a titka a sikerednek :) Folyamatos tájékoztatást kaptunk, nem olyan egyszerű Londonból intézni, de Te rugalmas vagy és segítőkész. Nagyon sok munkát, és további sikereket kívánunk neked, még egyszer nagyon szépen köszönünk mindent. :) Adrienn és Ádám

Maximálisan elégedett

Az üzletkötő/értékesítő munkájával maximálisan elégedett voltam, segítőkészsége kiemelésre érdemes. Minden információ birtokában volt, teljes tájékozottság jellemezte. Eladónknak, vevőknek egyaránt ajánlom közreműködését!

köszönettel: Blach Norbert

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: 06-96/527-675   Fax: 06-96/527-674   E-mail: