Openhouse cégcsoport

Az Openhouse Magyarország egyik meghatározó ingatlanközvetítő hálózata. Dinamikus fejlődése mögött a Vezetőség és a Kollégák kitartó munkája áll, amelynek eredményeként stabil hátteret teremtünk partnereink professzionális üzletvezetéséhez.

Sikerünk arra a koncepcióra épül, ha valaki ingatlant szeretne vásárolni vagy eladni, akkor minden Openhouse ingatlanirodában ugyanazt a magas minőségű ügyfélkiszolgálást kapja! Ennek érdekében minden partnerünket folyamatosan képezzük és ösztönözzük őket arra, hogy kezdeményezőek és innovatívak legyenek.

Első irodánkat 2005-ben nyitottuk meg Győrben. Azóta partnereink immár több tucat ingatlanirodát nyitottak meg és üzemeltetnek országszerte.

Az Openhouse cégcsoport tevékenységi területei egytől-egyig önálló szerepet töltenek be ügyfeleink kiszolgálásában.

Az Openhouse szakemberei főleg az értékesítési technológiák, az ügyfélkezelés és a marketing gyakorlatában állnak a magyar élvonalban.

Vállalatirányítási rendszerünket saját specialistáinkkal fejlesztettük ki. Teljesen egyedi az úgynevezett Külső Tippadó Rendszerünk is, amely egyaránt hozzájárult ahhoz, hogy az ország számos pontján már több mint 300 értékesítő munkatárssal és 1.500 Tippadóval rendelkezünk; 13 ezer ingatlant és 100 ezer ügyfelet regisztráltunk.

Az Openhouse partnerei és munkatársai a gyakorlatorientált képzési rendszernek köszönhetően magabiztosan képviselik az ingatlanértékesítői szakmát, és gyorsan érnek el kiváló eredményeket. A folyamatos bővülés jegyében országos szinten kínálunk csatlakozási lehetőséget az Openhouse franchise hálózatához.

Az Openhouse franchiset működtető Nyitott Ház Kft-t Magyarország Kormánya a vonatkozó auditok alapján Digitálisan felkészült vállalkozásnak minősítette. A minősítő oklevelet itt megtekintheti.

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36 70 977 78 33   E-mail: