Perjésiné Moravcsik Melinda

Hitelszakértő +36-20-421-1339 2800 Tatabánya, Komáromi út 59. https://www.facebook.com/ohingatlan Magyar Magyar  

Bemutatkozás

Ismerjetek meg engem!

Perjésiné Moravcsik Melinda vagyok, független hitelszakértő. Sokéves szakmai tapasztalattal állok meglévő és leendő ügyfeleim rendelkezésére hitelekkel és támogatásokkal kapcsolatban.

Kezdetben tanácsadóként egy bankfiókban dolgoztam, itt szerettem bele a pénzügy kihívásaiba és abba, hogy segítségemmel az ügyfeleim a nagy céljaikat valósíthatják meg. A szakma a szenvedélyem lett. Nagyon gyorsan lettem családok pénzügyi tanácsadója, álmok megvalósítója. Éppen ezért nem szerettem volna egyetlen egy banknak elkötelezni magam. A hitelességem úgy éreztem teljesnek, ha az összes piaci termékből válogatva adom a legjobb lehetőséget azoknak, akik hozzám fordulnak, banktól függetlenül. Családanyaként pontosan tudom, hogy milyen pénzügyi kihívások állnak egy család előtt, ex-bankosként pedig tudom, hogy mik a legjobb megoldások ezekre. Így ez lett az én utam, az én hivatásom.

Mára minden bakkal kapcsolatban állok. Valamennyi bank kínálata elérhető nálam egy  helyen, így nem kell az ügyfélnek körbejárnia az összes hitelintézetet, hogy rálátása legyen a lehetőségeire. Az ügyfeleim nem csak hitelközvetítést kapnak, teljes körű kiszolgálásra törekszem: minden esetben megvizsgálom a támogatások adta lehetőségeket( CSOK+, Falusi CSOK), hogy  a legkedvezőbb hitelkonstrukciót találjuk meg mindenkinek. Ezen kívül számlavezetéssel vagy biztosítással kapcsolatban is segíteni tudok. Felismerem az ügyfelek igényeit és arra gyorsan megtalálom a legjobb megoldást.

Nagyon szoros az együttműködésem a bankokkal, többüknél kiemelt partner vagyok. Ez azzal a hatalmas előnnyel jár, hogy akár egyedi kamatkedvezményeket is tudok adni ügyfeleimnek. Ezeket a kedvezményeket csak rajtam keresztül tudják elindítani, közvetlenül a bankot megkeresve nem.

Legyen szó hitelfelvételről, CSOK vagy babaváró kölcsön igényléséről, bankszámláról, biztosításról, számíthattok rám.

Keressetek bizalommal!

+36 20 421 1339

Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu