46 000 000 Ft

Zalaegerszeg, Eladó Családi ház (#168513)

+16 kép

Ügyvitel típusa: Eladó
Ingatlan típusa: Családi ház
Ingatlan állapota: Átlagos
Építési mód: Tégla
Fűtési mód: Gázfűtés, cirko
Telek mérete: 4173 m2
Lakótér mérete: 100 m2
Közművek: Összközműves
Építés éve: 1960
Szobák: 3 db
Hálószobák: 3 db

Gazdálkodásra, vállalkozásra is alkalmas családi ház belterületi 4200 m2-es telekkel, összközművel, eladó Zalaegerszegen.

Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168513 hivatkozási számú zalaegerszegi családi ház.

Kizárólag a zalaegerszegi Openhouse ingatlaniroda eladásra kínálja a 162479-es számú, többcélú hasznosításra, gazdálkodásra is alkalmas, déli fekvésű napfényes, otthonosan kialakított, családi házat Zalaegerszegen. Szerkezetileg és esztétikailag is kiváló állapotban lévő gazdálkodni vágyóknak, befektetőknek illetve a csendet, nyugalmat szeretőknek kiváló lehetőség!

Zalaegerszeg Andráshida városrészben eladó egy, csodálatosan parkosított, sok díszfával beültetett, tégla falazatú családi ház, amelynek tetejét cserép fedi, az ablakai pedig fából készültek. Az ingatlanban az összes közmű megtalálható, a fűtést gázkazán, és vegyes tüzelésű kazán látja el. Mindezeket egy 4173 m2-es körbekerített telek határolja, mely egy része jelenleg gazdálkodásra ki van adva. A ház mellé épített nyári konyha, műhely garázs, tároló is épült mely további lehetőségeket ad, valamint pince is található. Különállóan még található nagyon jó állapotban istállóval egybeépített pajta is, ami szintén remek lehetőséget ad, állatok tartására műhely kialakítására is.

Utcafronti szélessége: 32 méter, továbbá 50 m2 melléképület, 30 m2-es istálló, 21m2-es pajta is található, az ipari áram (380V), valamint vezérelt áram is kiépítve!!!!

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, közel található az összes fontosabb infrastruktúra, mint például boltok, iskola, óvoda, egészségügyi intézmények, éttermek és szórakozóhelyek, valamint az északi ipari parkban kialakított tesztpálya, tankgyár is. A környék ideális azoknak a családoknak akik a város közelében szeretnének élni.

Az ingatlan igény szerint felújítást igényel, de fantasztikus lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnének egy saját otthont kialakítani a saját ízlésük szerint. A ház belső terei jól átgondolt tervezéssel készültek, így kellemes és praktikus lakhatást biztosítanak. A családi ház 3 szobával, előszobával, konyhával, fürdőszobával, wc-vel és kamrával rendelkezik, ami átalakítható a klasszikusan kedvelt nappali + 3 szobássá, így minden kényelmet biztosítva az itt lakóknak. Az udvar rengeteg lehetőséget rejt magában, akár kertészkedni, a szabadban időzni, barátokkal és családtagokkal együtt ünnepelni, grillezni, vagy amit a közel 0,5 hektáros területet kihasználva, gazdálkodó önfenntartó tevékenységet folytatni. 

Az ár irányár, ha érdekli ez az ingatlan, ne habozzon tovább, és keressen minket a lent megadott elérhetőségen, hogy személyesen is megtekinthesse az ingatlant. Várjuk hívását a 06-30-9497085-ös telefonszámon.

Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalaegerszegi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #168513

Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.


Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Helyiségek

Helyiség Alapterület Padlóburkolat
Szoba 22.40 m2 Padlószőnyeg
Szoba 15.42 m2 Padlószőnyeg
Szoba 9.73 m2 Padlószőnyeg
Előszoba 6.60 m2 Kőburkolat
Konyha 14.65 m2 Kőburkolat
Közlekedő 11.45 m2 Kőburkolat
Fürdő 3.50 m2 Kőburkolat
Előtér 5.70 m2 Kőburkolat
Kamra 1.00 m2 Kőburkolat
WC 1.00 m2 Kőburkolat
Lépcsőház 2.00 m2 Beton

Alaprajz

Tamás Árpád Tamás Árpád

Üdvözlöm! Tamás Árpád vagyok az...
Kiemelt ingatlanértékesítő
Magyar Magyar 
Visszahívást kérek erről az ingatlanról az értékesítőtől E-mail tájékoztatót kérek erről az ingatlanról

Finanszírozás

Almási István (hitel) Almási István (hitel)
57 éves vagyok, már 10 éve foglalkozom...
Hitelszakértő
Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu