79 000 000 Ft

Miskolc, Eladó Családi ház (#163796)

+22 kép

Ügyvitel típusa: Eladó
Ingatlan típusa: Családi ház
Ingatlan állapota: Felújítandó
Építési mód: Tégla
Fűtési mód: Gázfűtés, cirko
Telek mérete: 751 m2
Lakótér mérete: 130 m2
Közművek: Összközműves
Építés éve: 1930
Szobák: 4 db

Eladó a Népkertben egy polgári stílusú családi ház!

Az Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda kínálatában eladó a #163796 hivatkozási számú miskolci családi ház.

Eladó Miskolcon egy 119 nm-es, 4 szobás polgári jellegű családi ház. Stukkókeretes ablakaival, díszes szemöldökpárkányaival az igazi polgári hangulatot méltóságteljes nyugalommal idéző épület. 

Ebben a házban lakott Bartók Béla felesége, Bartókné Pásztory Ditta zongoraművész, melynek emlékét a ház frontján dísztábla is jelzi.

A minimális átmenő forgalmat bonyolító utcában épült ház egy 751 nm-es telken helyezkedik el. Tágas szobáival, napsütötte ablakaival, részben gyümölcsfákkal, szőlővel beültetett kertjével, az ódon pincével, a titokzatos padlásterével, tágas tetőtéri teraszával, a Népkert környékén, remek adottságokkal rendelkező területen igazi kuriózum.

A ház kő lábazattal és tégla falazattal épült, melynek utcafronti részében két, egybe nyitott tágas szoba kapott helyet. A kényelmes méretű előszobából udvarra néző további nagy szoba helyezkedik el. A fürdőszoba és wc két oldalról is elérhető, így a lakás körbejárható. A konyha, a fürdőszoba és az előszoba járólappal borított, a szobákban jó állapotban lévő eredeti faparketta található. A ház fűtését és a használati melegvizet gázkazán biztosítja radiátoros hőleadáson keresztül. A polgári ház jellegéhez igazodva jó állapotban lévő fa kerettel rendelkező, modern hő- és hangszigetelt üvegezéssel ellátott dupla kivitelű ablakok biztosítják a szobák napfényességét. Az előtérből egy falépcsőn keresztül jutunk fel az emeleti szobába, amelyből egy panorámás, nagyméretű tetőteraszra léphetünk ki.

A padlástér számtalan kiaknázható lehetőséggel bír! A konyhából kilépve a belső udvarra néző fedett teraszon élvezhetjük a családi, baráti összejöveteleket, vagy akár itt megtalálhatja a hétköznapok békéjét és nyugalmát!

Az udvaron rendelkezésre áll 2 garázs és egy fotólabor, amely tárolásra, hobbiműhely kialakításra, de természetesen gépkocsi tárolására is egyaránt alkalmas. Az épület alatt található egy 3 helyiségből álló pince ami többcélú hasznosításra is alkalmas lehet.

A környéken egyaránt élvezheti a természet szépségét és csendjét, ugyanakkor nem kell lemondani a város nyújtotta lehetőségekről sem.

Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó miskolci családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #163796

Az Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.


Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Helyiségek

Helyiség Alapterület Padlóburkolat
Nappali 23.85 m2 Faparketta
Nappali 21.20 m2 Faparketta
Szoba 16.00 m2 Faparketta
Előszoba 10.80 m2 Mozaik
Konyha 10.56 m2 Mozaik
Spájz 3.80 m2 Mozaik
Közlekedő 3.60 m2 Mozaik
Fürdő 7.60 m2 Mozaik
Lépcsőház 12.40 m2 Faparketta
Szoba 17.98 m2 Faparketta
Tetőterasz 15.00 m2 Beton
Terasz 15.00 m2 Mozaik

Alaprajz

Dr. Melegh Gézáné Dr. Melegh Gézáné
Üdvözlöm, Kedves Ügyfelem! Dr. Melegh...
Franchise Partner
Magyar Magyar 
Visszahívást kérek erről az ingatlanról az értékesítőtől E-mail tájékoztatót kérek erről az ingatlanról

Finanszírozás

Veréb Csabáné Veréb Csabáné

Hitelszakértő
Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu