49 900 000 Ft

Zalaegerszeg, Eladó Családi ház (#163450)

+19 kép

Ügyvitel típusa: Eladó
Ingatlan típusa: Családi ház
Ingatlan állapota:
Építési mód: Tégla
Fűtési mód: Két fűtési rendszer
Telek mérete: 3600 m2
Lakótér mérete: 170 m2
Közművek: Összközműves
Építés éve: 1920
Szobák: 3 db
Hálószobák: 3 db

Kettő az egyben, öbbfunkciós ingatlan.

Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #163450 BO azonosítójú zalaegerszegi Családi ház.

Zalaegerszeg nyugati városrészében, Erzsébethegyen a város egyik kedvelt helyén eladó vállalkozásnak, befektetési lehetőségnek egy 170 nm-es többfunkciós ingatlan, mely alkalmas lehet lakóhely és üzleti vállalkozás együttes kialakítására is!

A főútvonal közelsége, kitűnő minősége, illetve elhelyezkedése miatt, az ingatlan autóval, vagy akár helyijárattal is nagyon jól megközelíthető.Egy szinten, összesen 170 négyzetméter hasznos területű ingatlan egy 3600 négyzetméteres, csodálatosan parkosított, nyugati irányban lenyűgöző panorámával rendelkező telken helyezkedik el. Korábban, illetve jelenlegi kialakítása kettős funkciót töltött be, a városrész egykori iskolájának, valamint nagypolgári stílusban megépített lakásaként.

Az összközműves ingatlan 1920-as években, vastag falazatú téglából épült, eredeti jó állapotú fa nyílászárókkal rendelkezik, folyamatosan karbantartják, emiatt kitűnő esztétikai és szerkezeti állapotban van. A tető rendkívül jó állapotú,stabilan megépített tetőszerkezetét cserép fedi. A fő épület két külön bejáratú szárnnyal, külön mérőórákkal kialakított, egyik akadálymentesített.1: 64 m2-es egybefüggő (osztályterem) térrel, (akadálymentesített bejárattal és vizesblokkal) 2:104 m2-es nagypolgári eklektikus stílusú lakás 2 szoba+ nappali nagy méretű csodálatos cserépkályhával (küszöb nélküli kitűnő állapotú egyben burkolt paparkettával) tágas konyha, fürdő, wc, valamint a kamrában található padlásfeljáró is itt kapott helyet. Az udvarról külön lépcsőn lejuthatunk a 30m2-es pincében ahol ennek a blokknak a vegyestüzelésű, illetve gázkazánja található valamint borászati felszerelések. Az udvaron ásott kút, régies arculattal melléképületek találhatók. A berendezések tárgyak bútorok festmények külön megállapodás tárgyát képezik.

A teljes ingatlan 1/1-es magántulajdonban van 3 helyrajzi számon társasházzá alakítva alapító okirattal rendelkezik, csakis egyben eladó!!

Némi átalakítással alkalmassá tehető a legkülönbözőbb tevékenységekre. Működhet a manapság divatossá vált "egészség-ház" -ként, magánóvoda, szálláshely,szépségszalon kialakításra is kiválóan alkalmas,de akár cégközpont, telephely kis-és nagykereskedéssel foglalkozó vállalkozás is. Nagyon jó elhelyezkedése, infrastruktúrája és kialakítása miatt még számos funkció betöltésére alkalmas lehet, csak a fantázia szabhat határt az ingatlan hasznosítására!

Ha egy többfunkciós ingatlant  keres, ahol kialakíthatja, lakó és üzleti tevékenységét, közel a városhoz, akkor ez az ingatlan a tökéletes választás. Az ár irányár, ha érdekli ez az ingatlan, hívjon a 30-9497085-ös telefonszámon.

Ön is ingatlant keres? Válassza Irodánkat!
Amennyiben a #163450 BO azonosítójú, zalaegerszegi eladó Családi ház vagy bármely, az Openhouse hálózat kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!

SEGÍTÜNK, INTÉZZEN VELÜNK MINDENT EGY HELYEN!

Már megtalálta vagy még keresi „álmai otthonát”, de nem rendelkezik a megvásárlásához szükséges teljes vételárral?
Ne járjon bankról bankra!
Hitelszakértőnk, legyen szó akár piaci, akár államilag támogatott hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról, megtalálja az Önnek legmegfelelőbb egyedi konstrukciót.
Bankfüggetlen hitelügyintézőnk nagy szakmai tapasztalattal és a bankok ajánlatánál kedvezőbb lehetőségekkel segíti a Családi ház finanszírozását. Támogatja Önt a legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában. Teljeskörűen összeállítja a hitelkérelmet, és a hitel folyósításáig végigkíséri az egész folyamatot.
CSOK-kal és Babaváró hitellel kapcsolatban is keressen minket bizalommal!

Kereső ügyfeleinknek a hitelközvetítői szolgáltatásaink ingyenesek.


Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Helyiségek

Helyiség Alapterület Padlóburkolat
Szoba 28.00 m2 Faparketta
Szoba 20.00 m2 Faparketta
Nappali 26.00 m2 Faparketta
Előtér 5.60 m2 Járólap
Fürdő 5.30 m2 Járólap
WC 9.00 m2 Járólap
WC 1.00 m2 Járólap
Kamra 7.20 m2 Kőburkolat
Szabadidős helyiség 55.00 m2 Műpadló
Konyha 12.50 m2 Járólap
Pince 30.00 m2 Beton

Alaprajz

Tamás Árpád Tamás Árpád

Üdvözlöm! Tamás Árpád vagyok az...
Kiemelt ingatlanértékesítő
Magyar Magyar 
Visszahívást kérek erről az ingatlanról az értékesítőtől E-mail tájékoztatót kérek erről az ingatlanról

Finanszírozás

Almási István (hitel) Almási István (hitel)
57 éves vagyok, már 10 éve foglalkozom...
Hitelszakértő
Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu