179 900 000 Ft

Veresegyház, Eladó Családi ház (#160103)

0. kép | Eladó Családi ház, Veresegyház (#160103)
1. kép | Eladó Családi ház, Veresegyház (#160103)
2. kép | Eladó Családi ház, Veresegyház (#160103)
3. kép | Eladó Családi ház, Veresegyház (#160103)
4. kép | Eladó Családi ház, Veresegyház (#160103)
5. kép | Eladó Családi ház, Veresegyház (#160103)
6. kép | Eladó Családi ház, Veresegyház (#160103)
7. kép | Eladó Családi ház, Veresegyház (#160103)
8. kép | Eladó Családi ház, Veresegyház (#160103)
9. kép | Eladó Családi ház, Veresegyház (#160103)
10. kép | Eladó Családi ház, Veresegyház (#160103)
11. kép | Eladó Családi ház, Veresegyház (#160103)
12. kép | Eladó Családi ház, Veresegyház (#160103)
+12 kép

Ügyvitel típusa: Eladó
Ingatlan típusa: Családi ház
Ingatlan állapota: Újszerű
Építési mód: Tégla
Fűtési mód: Hőszivattyú
Telek mérete: 933 m2
Lakótér mérete: 295 m2
Közművek: Internet, Összközműves
Építés éve: 2021
Szobák: 6 db
Hálószobák: 4 db

Eladó Veresegyházon a Hegyek részén egy 295 nm-es, belső kétszintes, 4 hálószobás, nagyon csendes, azonnal költözhető, kitűnő minőségű alapanyagokból készült családi ház, 933 nm-es, összközműves telken.

Épület:

Az ingatlan a mai kornak megfelelő energia takarékos anyagokból készült. 44-es tégla falazat, külső szigetelés, napelem rendszer, gondos kivitelezés és tervezés mellett. Saját részre készült, így nem lett semmi kispórolva az építés során. Jelenleg 95% készültségben áll, melyet a külső homlokzati színezés hiánya adja. Ezt akár kérésre a Tulajdonos be is fejezi, melyet a fehér színezéssel gondolt az Eladó, de igény szerint saját kivitelezővel is befejezhető. A telek tulajdoni lap szerint 933 nm-es, teljesen összközműves, sík terep, jól karbantartható.

Ingatlan:

Két bejárattal is be tudunk jutni az épületbe. A főbejáraton keresztül az előtérbe érkezünk, ahonnan balra a legalsó szintre jutunk, mely akár tároló, akár konditerem funkcióját is elláthatja. A bejárattal szemben a búbos kemencés, fa gerendás nappaliba jutunk. Innen balra helyezkedik el a hatalmas konyharész, kamra és a háztartási helyiség is. Szemben a két külön nyíló hálószoba található kijárattal a kerti teraszra. A szobák mellett pedig a lenti fürdőszoba kapott helyet. A fenti szinten egy hatalmas gardrób, nappali, két külön hálószoba és egy második fürdőszoba található.

Finanszírozás:

Az ingatlan készpénzre és hitellel is megvásárolható, melyben irodánk független tanácsadással áll rendelkezésre.

Parkolás:

A ház előtt több autó is meg tud állni, a telken belül pedig jelenleg egy autónak van lehetősége beállni. A tervek szerint lehetőség van egy másik fedett beállót is építeni akár két autónak is.

Műszaki:

Ide tényleg csak költözni kell!! Minden anyag egyedileg lett ide készítve saját használatra, mely még használva sem volt. A házban végig a fa és kovácsolt vas elemek kombinációja jelenik meg, melyet modern köntösbe bújtatott a Tulajdonos. Az összes hideg burkolat egyedileg készült házi manufaktúrától rendelt, a meleg burkolatok pedig mindenhol minőségi fából készültek. Az ház alapvetően alacsony rezsi költséggel rendelkezik köszönhetően a modern rendszereknek. A két emelet külön fűtésikörrel szabályozható, nagy teljesítményű napelem rendszer, hűtő-fűtő modern hőszivattyús rendszer, padlófűtés és hűtő-fűtő klíma rendszer adja a szintek fűtését. A gázóra a telken belül megtalálható, de a házba nem hozták be. A kertben fúrt kút került kialakításra. Az Eladó már elindította a kérelmet a szolgáltató felé az elektromos hálózat 3x32A való bővítésére.

Környék:

Ideális választás, olyanoknak aki, szeretik a csendet, nyugalmat, a természet közelségét, de mégis Budapesthez közel szeretnének maradni, hiszen ez az ingatlan minden feltételnek megfelel. Számos bevásárlási lehetőség is megtalálható a közelben, nagyon jó cukrászdák, a medveotthon, a Tó és iskolák, óvodák is csak karnyújtásnyira vannak.

Alaprajz

Szalai Hajnalka Szalai Hajnalka

Irodavezető/Franchise Partner
Magyar Magyar 
Visszahívást kérek erről az ingatlanról az értékesítőtől E-mail tájékoztatót kérek erről az ingatlanról

Finanszírozás

Szalainé Kiss Katalin Szalainé Kiss Katalin

Hitelszakértő
Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu