48 241 000 Ft

Budapest XIII. Ker., Eladó Társasházi lakás (#150518)

0. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest XIII. Ker. (#150518)
1. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest XIII. Ker. (#150518)
2. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest XIII. Ker. (#150518)
+2 kép
Ügyvitel típusa: Eladó
Ingatlan típusa: Társasházi lakás
Ingatlan állapota: Új
Építési mód: Tégla
Fűtési mód: Hőszivattyú
Lakótér mérete: 48 m2
Várható átadás: 2021-04-30
Közművek: Csatorna, Villany, Víz
Építés éve: 2021
Szobák: 2 db
Hálószobák: 1 db

Angyalföld megújuló részén, újépítésű okoslakás akciós áron eladó

Budapesti ingatlaniroda eladásra kínálja 2234 referenciaszámú projekt lakásait. Az építkezés a XIII.-dik kerület folyamatosan megújuló kitűnő közlekedéssel rendelkező városrészén zajlik. A lakások folyamatosan lefoglalhatóak. 

A lakásokhoz lefoglalhatóak különböző méretű tárolók és teremgarázs helyek a szabad helyek függvényében. A tárolók ára 744.000 Ft és 2.330.000 Ft között elérhetőek. A garázsok ára: 3,5 millió és 5 M Ft között érhető el.

Jellemzők

AKCIÓS ÁR: 2021. 03.31-ig.

A második emelet 2-es lakás jellemzői: 

Bruttó nm: 47,49 nm

Erkély: 6,58nm

Nm ár: 950.000Ft

Helyiségek: 

Nappali: (amerikai konyhás), 21,21nm + konyha 3,99nm + étkező 1,09nm

Hálószoba: 11,71nm

Fürdő: 4,50nm

Előtér: 3,08nm

Wc: 1,50nm

Fekvés: dél

Környezet:

A lakások összetétele a tervezési programnak megfelelően változatos. A területük felfelé növekszik. Nagyobb alapterületű lakásokat a sarkokon, illetve a penthouse szinten találunk, míg a kisebbek a belső udvarra tájoltak, vagy a köztes mezőkben helyezkednek el.

A tervezett épület rövid leírása:

A tervezett épület 1 pinceszint, földszint + 3 emeleti, egy tetőszinti kialakítású. 

A társasház 34 db lakása az 1 - 3. emeleteken + penthouse szinten (10-10-10-4) került elhelyezésre. A lakásokban szobaszám tekintetében, pedig 1-től 4 szobásig minden típus megtalálható benne.

A lakásokban a fürdőszobák és a wc-helyiségek nagyobb része belső, homlokzati csatlakozás nélküli kialakításúak, ezért gyűjtőkürtős egyedi elszívást kapnak. Valamennyi lakásban a konyha a nappalival egy légtérben, annak bővületeként lett kialakítva oly módon, hogy a nappali alapterülete minden esetben eléri vagy meghaladja a 20 m2-t. A konyhák szabályozott légcseréjét gyűjtőkürtős egyedi elszívó rendszer biztosítja.

A lakóépület pinceszintjén és földszintjén található teremgarázsokban került elhelyezésre a 35 parkoló. Ebből a -1 szinti mélygarázsban 21 db került elhelyezésre, melyhez a lejutást a Szent László utcáról nyíló, épület alatt található rámpa biztosítja.A lakóépület földszintjén található a gyalogos bejáraton keresztül feltáruló lépcsőházi előtér, valamint a hulladéktárolók, a kerékpártárolók, gépészeti helyiségek, illetve egy 18 állásos teremgarázs is. A garázsba a Zsinór utca felől, egy behajtón keresztül biztosított a bejutás. Az épületben való függőleges közlekedést 1 kétkarú lépcső és 1 db bútorszállításra alkalmas felvonó biztosítja.

Alkalmazott anyagok, szerkezetek:

Nyílászárók:

- Lakásbejárati ajtók. MABISZ-minősítésű szendvicsszerkezet, 34 db léghanggátlással, többpontos biztonsági zárral

- az ablakok műanyag szerkezetek

Szellőzés:

A vizes helyiségek nagy része belső elhelyezkedésű, mesterséges szellőzéssel ellátott

A hőszivattyús rendszer

A hőszivattyús rendszer és a mennyezet fűtés-hűtés rendszer zöldbarát megoldás, miközben kényelmesen a kívánt hőmérséklet elérését biztosítja. 

Röviden: a Nap környezetünkben tárolt energiáját - levegő, víz, talaj -, plusz hozzáadott villamos energiát felhasználva, fűtjük az épületeinket. (Az arány kb. 75% környezeti energia + 25% villamos energia.) Gazdaságos, biztonságos, nincs szénmonoxid mérgezés!

REHAU a mennyezetfűtés-hűtés rendszer

Ennél a fűtési technológiánál a mennyezetre kerül a fűtő panel. Láthatatlan a fűtőtest a mennyezetben - nem látszik, csak fűt. A működése során ez sugárzó hőt biztosít, mely az ablakon besütő napsütés érzetét kelti, csak a fényhatás nélkül. Higiéniai előnyei is vannak: nem keletkezik említésre méltó légmozgás és így a porszemek és más szennyeződések nem kavarognak a levegőben. Lehetőség van arra is, hogy nyáron a rendszert hűtésre is használjuk. A felülethűtés a létező legkomfortosabb formája a légkondicionálásnak, ugyanis nincs légmozgás, huzathatás, nincs ventilátor, csendes, korszerű és kényelmes.

Okosotthon rendszer

Az okosotthon automatikusan alkalmazkodik és felhasználja az időjárási körülményeket, így hozzájárul a ház energiatakarékos működtetéséhez. Télen a termosztát beállítható az okostelefonról is, amely által csökkenthető a fűtési költség, ha napközben nem tartózkodunk otthon. A nap energiáját is a helyiségek fűtésére hasznosíthatjuk. Azonban este automatikusan lezáródnak a redőnyök, így plusz hőszigetelő hatásukat kihasználva elkerüljük a nyílászárón keresztüli nem kívánt hőveszteséget, kevesebb energia szükséges a kellemes hőmérséklet megteremtéséhez. Nyáron a zárt árnyékolók megakadályozzák a helyiségek felmelegedését, nincs szükség a klíma egész napos használatára. Éjszaka a redőnyök, vagy az ablak szellőztetési pozíciója lehetővé teszi a hűvös levegő beáramlását.

A külső érzékelőknek köszönhetően a ház automatikusan működik. Ha hirtelen vihar kerekedik, a napellenző visszahúzódik és az ablakok bezáródnak. A természetes és a mesterséges világítás tökéletes összhangban variálható az ott lakók igényeit figyelembe véve. Az okos telefonról küldött parancs végrehajtásáról mindig visszajelzés érkezik, így mindig biztosak lehetünk, hogy például az ajtó, vagy a kapu bezárt.

Az okosotthon, figyelembe veszi az ott lakók igényeit, könnyen programozható és bővíthető, kényelmet, biztonságot és energiamegtakarítást nyújt.

Részletes műszaki specifikáció tájékoztatás, személyesen a lakás bemutatásakor elérhető.

A konyhabútort és a mosogató csaptelepet nem tartalmazza az ár.

Amennyiben felkeltette figyelmét a 2234 referenciaszámú projekt lakásainak valamelyike, kérem hívjon!

Rugalmasan mutatom. 

Vásárolna, de nincs rá megfelelő kerete? Kollégánk díjmentes és bankfüggetlen hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. 

Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk. 

Helyiségek

Helyiség Alapterület Padlóburkolat
Nappali 21.00 m2 Laminált padló
Konyha 4.00 m2 Járólap
Szoba 12.00 m2 Laminált padló
Étkező 1.00 m2 Járólap
Előtér 3.00 m2 Járólap
Erkély 7.00 m2 Járólap
Fürdő 4.00 m2 Járólap
WC 1.00 m2 Járólap

Alaprajz

Deli Judit Deli Judit

Ingatlanértékesítő
Magyar Magyar 
Visszahívást kérek erről az ingatlanról az értékesítőtől E-mail tájékoztatót kérek erről az ingatlanról

Finanszírozás

Hitelkalkulátor


Kéri Annamária Kéri Annamária
Pénzpiaci szakmai karrierem 2016 tavaszán indult, amikor...
Ingatlanfinanszírozási szakértő
+36-20-967-4239
Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu