2015-08-25

Köszönet.....

Referencia kép

Az ingatlaniroda választásánál számunkra az volt a legfontosabb, hogy Ballagó Katalin, aki a jászárokszállási Fehér Gólya Ingatlaniroda vezetője volt, korábbi munkakapcsolatunk alapján már megalapozta a bizalmunkat: szakmai felkészültségével, segítőkész hozzáállásával, kedvességével.

    Mivel Katika a jászberényi  Openhouse Ingatlaniroda vezetője lett, ezért döntöttünk úgy, hogy ezt az irodát szeretnénk  megbízni  az ingatlanunk eladásával.

   Tisztelt jászberényi Openhouse Ingatlaniroda! Örülünk,hogy az Önök irodáját választottuk! Munkájukhoz további sok sikert kívánunk!

                              Ingatlanértékesítőnk: Éliás Róbert volt.

    Tehetséges, megbízható, lelkiismeretes embernek ismertük meg Robit, aki munkáját precízen, szakmai hozzáértéssel végezte.

    Szeretnénk megköszönni a segítségét, amelyet az ingatlanunk eladásához nyújtott. Segítőkész hozzáállással, kedvesen, udvariasan bonyolította a házunk eladását.

 Köszönjük az odafigyelést, a felkészültséget, a sok-sok jó tanácsot, a rengeteg időt, s energiát, amivel segített bennünket. Így szakmailag, és emberileg is biztonságban érezhettük magunkat a döntések során.

    Kedves Robi! További sikeres üzletkötéseket, jó munkát kívánunk!

Szeretettel: André Péter, André Péterné.

 

 


 

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: