2014-06-02

Köszönet

Referencia kép
Kedves Gabriella!
Sosem fogjuk Neked elfelejteni, hogy segítettél nekünk megtalálni és megszerezni álmaink otthonának a helyét. Bár biztosan nem ez volt a legegyszerűbb ügyed, de végig mellettünk álltál és maximálisan képviselted az érdekeinket a terület megnézésétől kezdve, még most a szerződéskötés után felmerült "kisebb" probléma során is. Végig velünk volták, velünk figyelted az idő múlását és a kifüggesztés ideje alatt is bíztattál minket. Bármikor (és tényleg bármikor, még hétvégén és este is, sőt a nyaralásod előtti pillanatokban is) felhívhattunk és minden kérdésünknek utánajártál és mindent elmagyaráztál, minden folyamatot részletesen le is írtál nekünk, így az előszerződést is és a végleges szerződést is pillanatok alatt tudtuk aláírni, teljesen problémamentesen.
Most néztem át a régi email-jeimet és megtaláltam az első leveleidet is, amikor még keresgéltünk, és küldtél nekünk házakat, és tényleg mind olyan volt ami megfelelt az akkori igényeinknek. Végülis mialatt azokat megnéztük, jöttünk rá, hogy inkább magunk építjük fel a házunkat. És amikor véletlenül ráakadtunk a kemenesmihályfai hirdetésre, nagyon megörültünk, hogy azt is a sárvári Openhouse hirdeti, mert akkor már tudtuk, hogy mindegy, hogy ki van megadva kapcsolattartónak, mi Téged fogunk hívni! És sokkal könnyebb volt így, hogy már ismerőssel tudtunk beszélni.
Egyszóval, vagyis inkább többszóval nagyon-nagyon-nagyon köszönjük Neked, és most írásban is meg szeretnénk erősíteni, hogy fővendégként hivatalos vagy a majdani Kelemen Birtok házavatójára, és a leendő családi gazdaságunkból mindig számíthatsz a legfinomabb zöldségekre, gyümölcsökre és egyéb terményeinkre!
További sok sikert kívánunk a munkádhoz és reméljük hamarosan találkozunk!
Kelemen Bálint, Rózsa és Lara

 

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: