2013-12-05

Ajánlani fogunk Téged és az irodát is!

Szeretnénk megköszönni a lakásunk eladásában nyújtott segítséged! Alig több mint 2 hete találkoztunk először. Az első találkozásunkkor is tudtál hozzánk alkalmazkodni, késtünk is, így nagy segítség volt, hogy rugalmasan oldottad meg. Segítettél nekünk beárazni a lakást, ami nem ment volna egyedül. És az a tény, hogy ennyi idő alatt találtál nekünk vevőt....nincs rá elég dicséret!! Nagy örömmel fogadtam, hogy a vevőtől konkrét ajánlatot kértél szinte azonnal, és azt le is fixáltátok. A bánatpénz, amit alkalmaztok, nekem is megnyugtató volt, hogy azon az áron, ha nekem is jó, biztos eladom.

A vevővel való találkozás lebonyolítása is profi munka volt, nem jött közbe senkinek más elfoglaltság, ott volt az irodavezető, aki személyével hitelesítette a megbeszélést, és nem engedtetek el bennünket a megállapodás írásos nyoma nélkül...ez is remek.

Végig azt éreztem, hogy biztonságban vagyok. Profi munka. Igen, ilyennek kell lenni egy ingatlanközvetítőnek, és a háttér munkának is!! Első pillanatban soknak tartottam a közvetítői díjat, de megérte az árát!

Nagyon köszönünk mindent. Ajánlani fogunk Téged és az irodát is!

Tisztelettel: Szömörei Mónika és Petró Attila
Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   E-mail: