2012-08-08

Köszönjük Kinga segítségét és kitartó munkáját!

Nagyon meg vagyunk elégedve Velenceiné Kinga munkájával. Lakásunkat már több évvel ezelőtt is próbáltuk hirdetni más irodáknál, sajnos sikertelenül.

Tudtuk hogy nem lesz könnyű az értékesítés a nagy alapterület és a lakóingatlan városszéli fekvése miatt. Kinga viszont a közvetítői munkában sikerrel emelte ki az ingatlan jó tulajdonságait, vonzerejét és előnyeit. Végigkísérte az egész adásvételi folyamatot, segítséget nyújtva ezzel eladónak és vevőnek egyaránt. Kitűnő rutinnal és érzékkel  kezelte a kapcsolattartást, pontosan tudta kire, mikor, mennyi időt kell rászánnia.  Az ingatlan bemutatás alatt kellően diszkrét volt, a család nem érezte tolakodásként sem az értékesítő, sem a vevők jelenlétét. Tulajdonképpen „észrevétlenül„ adta el a lakásunkat 4 hónappal az Openhouse szerződés megkötése után.

Ez a jelenlegi nyomott árak mellett kiváló teljesítmény volt. Így mi is rekord idő alatt tudtuk megtalálni új ingatlanunkat, és végre családi házba költözhetünk. Köszönjük Kinga segítségét és kitartó munkáját!

D. Éva - O. Géza

 

 

Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu