2011-09-12

..."nagyon felkészült, mindenre alaposan odafigyelő "vezetőt" kaptunk..."

Referencia kép

Kedves Csaba!

Szeretnénk megköszönni azt a fajta rugalmasságot, szakértelmet amivel hozzánk álltál. Ha pár szóban jellemezni kéne -ami nem sok- így tenném:

Mi a párommal ismeretlenül kerültünk össze Csabával, eredetileg máshoz kerültünk volna. Csaba mégis a helyett, hogy a késő délutáni órákban elutasított volna, nagyon kedvesen fogadott minket. Amikor elmondtuk milyen lakást, milyen paraméterekkel keresnénk, azonnal mutatni kezdte, és mindegyikhez teljes leírást tudott adni. Itt nem csak az eladó lakásokat értem, hanem a környezetet, városrészt, sőt építési jellemzőket. Őszintén tudom ajánlani mindenkinek aki lakást szeretne, mert egy nagyon felkészült, mindenre alaposan odafigyelő "vezetőt" kap a lakásvásárlás terén. Rugalmassága, szervezőképessége, szakmai tudása, kiemeli az ingatlankereskedők szintjéből. Mi pár perc után úgy beszélgettünk mintha rég óta ismernénk egymást. Azonnal ráhangolódott az igényinkre, és jó volt érezni, hogy a sajátjának tekinti az ügyünket. Ezáltal nagyon gondos és figyelmes volt, ezzel lehetőséget adva igényeinknek megfelelő lakás kiválasztásához. Jó volt érezni, hogy egy "átlagos", sok minden buktatót nem ismerő lakásvásárlóknak, ennyire átérzi, magáévá tudja tenni gondolatait, elképzeléseit, és olyan stabilitást, nyugalmat adva ez által, hogy egy csöppet sem kellett félnünk. 

Csak, hogy ne csak Csabát dicsérjük szeretnénk megköszönni az Openhouse irodának is a sok segítséget. Tartottunk a sok procedúrától amivel egy lakás vásárlása jár. De az iroda, saját ügyvéddel, hitelszakemberrel is támogatja az ügyfeleket. Hogy valamivel érezhetőbbé tudjam tenni, az irodához való belépésünk után 1 hónap alatt, költözünk. Ennyi idő alatt: lakásokat kerestünk, majd a kiválasztottat megnéztük, az eladóval megkötöttük a szerződést, elintézték nekünk az összes földhivatali procedúrát, a hitelügyintézést, és mindent amit kellett. 

Az Openhouse összehozott egy kiváló csapatot, akik profin végzik a munkájukat, ezzel támogatva a lakásvásárlókat. 

 

Egyszóval: Köszönjük a segítséget, kívánunk rengeteg boldog ügyfelet, mindehhez kitartást és jó egészséget!

 

Tisztelettel:

Brigi és Csaba

Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu