2022-02-06

Referencia

H. Eszter

Kedves Imre!
"Köszönöm mindazt a segítséget, amit Tőled kaptam. Minden esetben számíthattam/számíthattunk a segítségedre, a szükséges információ mindig a rendelkezésre állt, és ennek köszönhetően nagyon gyorsan és sikeresen tudtunk együttműködni. A rugalmasságodat külön köszönöm. Megbízhatónak, precíznek és elkötelezettnek ismertelek meg.

A jövőben szívesen kereslek meg, ha ingatlannal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni."

 

Zsófia

Szia!
"Köszönjük még egyszer a közreműködésed a lakásunk eladásánál, nagy segítség volt, hogy volt aki egyeztessen az emberekkel, ügyintézzen, szakértsen, árajánlatot kezeljen, nekem Lizi mellett nem lett volna könnyű - sőt, kivitelezhetetlen lett volna. Nagyon gyorsan ment minden, segítőkészen és kedvesen zajlott, és bizalommal voltam irányodba - nekem ez fontos, hiszen az otthonomba engedek be embereket. Az új otthon keresése már nem megy ilyen jól, nem minden ingatlanos ilyen, volt aki nagyon átverés szagúan akart kicsikarni ajánlattételt, úgy, hogy nem volt tisztázva az ingatlan háttere...És hát néhány napon belül három ajánlatunk is volt - nagyon jól alakult, és nagyon kedvező feltételekkel sikerült túladni rajta."

 

K. Viktória

"Először is nagyon köszönjük az együttműködést és az adás-vételi szerződés lebonyolítását. Ami pozitívumot felsorolnék az a kedvessége, közvetlensége, segítőkészsége.

Kívánunk a jövőben is sok örömet és sikert a munkájában".

 

K. Judit

"Kedves Imre,
Úgy gondolom, hogy abszolút pozitív élményünk volt a szolgáltatással kapcsolatban, profin volt kezelve az eladás, nem volt problémánk sem az időbeosztással, sem a rugalmassággal. Teljesen korrekt volt a lebonyolítás, a kommunikáció és a prompt visszajelzés minden érdeklődő kapcsán."

 

K. Éva

"Kedves Imre,

Nagyon elégedettek voltunk az Ön tevékenységével. Kulturáltan, udvariasan viselkedett minden esetben (személyes, telefonos, e-mailes kommunikáció során), az információ átadással nem késlekedett.

Ha ingatlanközvetítői szolgáltatásra szükségünk lesz a jövőben, fogjuk keresni."

 

G. Tamás

"Kedves Imre!

Köszönjük szépen!

Azt hiszem, hogy minden létező segítséget megkaptunk tőletek, amit lehetett. Ti voltatok az egyetlen iroda, akik a bemutatás előtt megismertétek, körülnéztetek és tudtatok mindent a lakásról és így mutattátok be az érdeklődőknek. Nekünk más dolgunk általában nem is volt.

Végtelenül korrektek voltatok és mindig minden az előre megbeszéltek szerint történt.

Csak pozitívan tudok visszagondolni az együttműködésünkre szerencsére.

Ha legközelebb ingatlant eladni, vagy venni szeretnénk, akkor biztosan titeket fogunk elsőnek megkeresni.

Üdvözlettel,

Tamás"

 

P. Edit

Kedves Imre,

Köszönjük közreműködését a lakás vásárlásánál.

Elégedettek voltunk a szolgáltatásukkal, rugalmasak, gyorsak, segítőkészek voltak a szükséges dokumentumok beszerzésénél, ami az adásvételi szerződés megkötéséhez kellett. Így az ügylet nagyon gyorsan lezárulhatott.

További sok sikert kívánok a munkájukhoz."

 

"Ezúton szeretnénk megköszönni segítséged az ingatlanközvetítéssel kapcsolatban.
Eredményes együttműködésünkkel kapcsolatban, amellyel 100%-ban elégedett voltam, a következőket jelezném vissza, mint pozitívum:

  • segítőkészség
  • precizitás
  • gyorsaság
  • rugalmasság
  • baráti hangnem"

 

 

F. Marek

"Kedves Imre!
Köszönjük! Minden flottul ment és ebből fakadóan neked sem kellett sokat moderálnod a két fél között. Ha röviden kellene összefoglalnom a dolgot és amit a párommal is megjegyeztünk egymás között többször is, azért kedveltünk veled dolgozni, mert a többi ingatlanoshoz képest nem voltál tolakodó, okoskodó, akkor és azt szóltál, amikor és amit kellett. Kifejezetten kellemetlen tud lenni, amikor az eladó nem mond semmit, az ingatlanos beszél, holott előbbi nyilván sokkal jobban ismeri a körülményeket. Nos itt ilyen nem volt, ezért hálásak vagyunk.
És köszönjük a munkaidőn túli türelmedet is...:)
Minden jót neked, sok sikert a vállalkozásodhoz.

Üdv: Marek "

 

 

M. Géza

"Kedves Imre,
köszönöm a segítségét. Úgy értékelem, hogy munkakapcsolatunk végig
korrekt, rugalmas és hatékony volt.
Ennél jobb csak akkor lehetne, az az új lakásunkat is Önön keresztül
találnánk meg.
Üdv.
Géza "

 

 

S. Csaba

"Szia Imre!
Nem szeretnék ömlengős litániákat írni, csak annyit az irodátok értékeléséről, hogy így kellene működni minden, cégnek, szolgáltatásnak és akkor egy ideális világban, országban élhetnénk.
További sok sikert Nektek!
Üdv,
Csaba "

 

G. Gabriella,

"Természetesen maximálisan meg voltam elégedve a segítségnyújtásával. Rugalmasságát, türelmét nagyra értékeltem. Alapos, körültekintő munkát végzett, köszönöm az együttműködését."

 

 

Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu