2019-11-20

Referencia

Ügyfél-elégedettség Horváth Máriáról

 

Amikor beléptem az Openhouse egri irodájába, csupán néhányan néztek fel a számítógépük mögül és Mária volt az első és egyetlen, aki felállt és elém sietett üdvözölni. Már akkor nagyon szimpatikus volt, hellyel kínált és meghallgatott. Az ingatlaneladásról voltak általános kérdéseim, ő erre kielégítő választ adott, megismertetett minden lehetőséggel, és úgy magyarázta el, hogy minden érthető legyen számomra.

Örülök, hogy az Openhouse és Mária mellett döntöttem, mert az első pozitív élményt több hasonló követte. Amikor az eladni kívánt lakást mutattam meg neki, ott is szakszerűen lépett fel, minden fontos kérdést meg tudtunk beszélni. Időben érkezett, lényegre törő volt, pont annyi időt töltöttünk el a lakásban, amennyi szükséges volt.

A későbbiekben leginkább telefonon és emailben tartottuk a kapcsolatot. Könnyű volt Őt elérni, illetve mindig visszahívott és válaszolt a leveleimre. A lakáseladással kapcsolatos ügyeket szakszerűen intézte, mindig tájékoztatott mindenről.  A folyamat végén segített felvenni a kapcsolatot az ügyvédnővel, illetve megszervezte a találkozót a vevőkkel.

Mária végig kedves, mosolygós, nyugodt, precíz és szakszerű volt. Teljes mértékben elégedett vagyok vele, csak ajánlani tudom Őt másoknak is.

 

Kelt: Budapest, 2019. 11. 20.

 

Berta Orsolya

Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu