2018-09-03

Köszönet.

Tisztelt Uram!

 

Férjemmel és 4 hónapos kislányunkkal Hannával keresgéltük már egy ideje a számunkra megfelelő lakásokat, de valahogy sosem jött össze.... ekkor találkoztunk Katával.

Már az első perctől kezdve hihetetlenül segítőkész volt, időt és energiát nem sajnálva vetette bele magát a keresésbe, hogy megtalálja számunkra a tökéletes lakást. Mindenben a segítségünkre volt, nagy figyelmet fordítva arra is hogy kisbabával nem olyan egyszerű “háznézőbe” menni. Ennek köszönhetően 2-3 hete közbenjárásával sikerült találnunk egy tökéletes lakást. Amikor a tulajdonosokkal lefixáltuk a vételt , Kata teljes körűen tájékoztatta a tulajt és minket is a továbbiakról. Ha kérdésünk volt, Ő minden alkalommal felvette a telefont és választ adott nekünk, ha kellett még utána is járt egy-két dolognak.

Ritka a mai világban az ennyire lelkes és saját idejét sem sajnáló ember, aki mindemellett tökéletes és precíz segítséget ad az ügyfelek számára.

Szeretném nagyon szépen megköszönni Kata hozzáállását, segítségét és természetesen hogy megtalálta számunkra a megfelelő lakást, nélküle nem sikerült volna!

Meleg szívvel ajánlom mindenkinek aki olyan embertől szeretne segítséget kapni, akinek ugyanolyan fontosak az ügyfél igényei, mintha csak a sajátjai lennének.

 

Köszönettel: Bianka, Zoltán és Hanna

 

Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu