2018-08-23

"...csak szépet és jót..."

Kedves József,

az Openhouse ingatlanirodáról az Ön közreműködésének köszönhetően csak szépet és jót tudunk írni. Régóta keresgéltünk már nyaralót, több ingatlanügynökkel találkoztunk és beszéltünk, így van bőven viszonyítási alapunk. Krisztina minden levelünkre kedvesen és tisztelettel válaszolt. A legtöbb Ügynökkel szemben Ön rögtön felvette a telefont és annak ellenére, hogy nem a csúcs kategóriás nyaralókat tűztük ki célul, készséggel megválaszolta az összes kérdésünket, valamint rögtön lehetőséget is biztosított a személyes találkozásra.

Nyugodt szívvel mondhatom, minden elfogultság nélkül, hogy ilyen átfogó ismerettel és szakértelemmel, jó kommunikációs készséggel megáldott ingatlanügynökkel még nem találkoztunk.

Türelmes volt, hagyott időt, nem siettetett bennünket, segített és tanácsot adott. Ennek köszönhetően sikerült megkötnünk a szerződést és egy igazán kedves és szívünkhöz máris közel álló nyaralót sikerült a magunkénak tudnunk! A szerződéskötés zökkenőmentes volt, a nyaralót a megbeszéltek szerint aznap megkaptuk! Mi mindenképp az Openhouse irodát fogjuk ajánlani az ismerőseinknek! Még egyszer mindent köszönünk!

Szép hétvégét!

Soproni Adrienn, Norbert és Léna

Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu