2010-10-04

Elismerő szavak Kondorné Nóra kolléganőnkről!

Referencia kép

Kedves Nóra!

Elnézést, hogy csak most írom a megígért e-mailt, de nagyon sok dolgom volt az elmúlt időszakban. Mit gondolok az Openhouse-ról és rólad, kedves Nóra.

Először is örököstársaim nevében szeretném megköszönni a munkátokat,  amit az ingatlanunk értékesítésébe fektettetek. Természetesen nem vitatjuk, hogy ebben a legtöbb munka a Tied volt Nóra, amit ezúton is köszönünk. Ami az én személyes tapasztalatom, úgy érzem rendkívül korrekt kapcsolatot sikerült kialakítanunk az értékesítés során, s ez meghatározta az egész adás-vétel menetét. Azt gondolom, hogy nem volt olyan probléma, amit ne sikerült volna megoldanunk, s ebben nagyrészt közrejátszott a rugalmas ügyintézés, a korrekt, folyamatos tájékoztatás, az ügyintéző személye, személyisége.

Kedves Nóra!  Benned egy rendkí­vül szimpatikus, a munkáját nagyon értő, szerető ugyanakkor rendkí­vül közvetlen, hiteles embert ismertem meg. Nagyon örülök, hogy találkoztunk, s köszönöm a munkádat.  

Nagy örömünkre szolgált, hogy rövid idő alatt sikerült az ingatlant értékesíteni, melyben  döntő volt az iroda, az üzletkötő  profizmusa. Az ingatlan értékesítése során maximálisan figyelembe vette az iroda a mi elképzeléseinket, igényeinket, amit az adás-vételi folyamat  során is mindvégig szem előtt tartott. A sokszámú tulajdonos ellenére sikerült mindenki számára megfelelő megoldást találni, s az adás-vétel lebonyolí­tását is sikerült rugalmasan, zökkenőmentesen végrehajtani, ami szintén profizmusra utal.

Még egyszer szeretném megköszönni munkátokat, s kedves Nóra, Neked nagyon sok sikeres üzletkötést, kitartást és pozití­v élményt  a munkádban.

Üdvözlettel: Ü.né Sz. Eszter

Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu