2018-06-28

Ádám!

Mikor úgy döntöttem, hogy eladom a lakásomat kissé tanácstalan voltam, hogyan is fogjak hozzá. Első lépéskén az interneten próbáltam fórumokból és cikkekből különböző tanácsokat, tippeket böngészve egyről a kettőre jutni. Ez nem is volt haszontalan. Felismertem, hogy nekem egy ingatlanközvetítőre lesz szükségem, ha gyors eredményt szeretnék. Rövid mérlegelés után az Openhouse Ingatlan Hálózatot választottam, mert a lehető legszélesebb körben akartam hirdetni a lakásomat. 

   Az Openhouse-nál Kucsera Ádám vette fel a telefont, a rövid egyeztetést személyes találkozó követte ahol, minden kérdésemre választ kaphattam. Tájékoztatást adott a lehetőségekről az ügymenetről és az aktuális ingatlanpiaci helyzetről. Miután szerződést kötöttünk, felmérte a lakás kondícióit, megállapította a valós értékét és másnap már fent volt a fényképes hirdetés az oldalukon. 

Egy héttel később ajánlatot kaptam egy érdeklődőtől, amit el is fogadtam.

  Megszervezte a találkozót az ügyvéddel és a vevőkkel, beszerezte a hiányzó dokumentumaimat mint tulajdoni lap és energetikai tanúsítvány, de az adásvételi szerződés megkötéséig is segítőkészen és rugalmasan kezelte a felmerülő problémákat. 

  Összességében maximálisan elégedett voltam a hozzáállásával és nem is reméltem, hogy ilyen gyorsan vevőt talál majd a lakásomra. Örülök, hogy egy hozzáértő emberre bíztam a hirdetést és az ügyintézést.

Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu