2017-07-03

Kedves Nóri!

Szeretném, ha sok emberhez eljutna az a hír, hogy Nóri nagy elismerést érdemel, mind a szakmai ismeretéért, mind a mérhetetlenül nagy emberségességéért.

Lakást szerettünk volna vásárolni. Több ingatlan közvetítő által 17 ingatlant néztünk meg 2 héten belül. Sajnos nem találtunk megfelelő ingatlant, sem árban, sem minőségben.

Nórival az első telefonbeszélgetésünk: egyik pénteken 12:00 óra körül volt, aznap este 20:00 órakor, mesébe illő módon, az Ő közreműködésével megtaláltuk a számunkra legmegfelelőbb ingatlant.

Nóri személyisége, kommunikációs készsége, figyelmes önzetlensége az ártárgyalást az eladók és a vevők között egy kellemes baráti összejövetellé tudta kovácsolni, teljes mértékben mindkét felet szeretettel képviselte, mindezt közvetlen kedves természetével úgy tette, hogy a kedves személyiségével pontosan tudta, hogy mikor kell közbeszólnia, a megegyezés alkalmával, segítő megjegyzéseket és javaslatokat tett, mely mindkét fél számára előnyös legyen.

Nórinak hálásak vagyunk tiszta szívemből, kevés ember végzi úgy a munkáját, mint Ő, hihetetlen figyelmes, és önzetlen, melegszívű ember.

Nóri hozzáállásával, munkájával az első telefonos beszélgetésünktől kezdve az ingatlan megvásárlásáig maximális mértékben meg voltunk elégedve, bármely lakás eladónak, vevőnek csak szeretettel ajánlani tudjuk Őt.

Nóri személyiségét és a munkához való hozzáállását az alábbi idézettel szeretném jellemezni:

„Ha csak egy apró örömet szerzel, érzed, hogy máris több vagy ezzel.

Mert másnak egy világot jelenthet; lehet új cél, egy másik kezdet.

Ha adni tudsz, ne tétovázz sokat, így válthatsz valóra boldog álmokat!” Ő adott és mi köszönjük.

Horváthné Margit és gyermekei

 

Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu