2017-04-21

El sem hisszük még!

Szeretnénk megköszönni elsőként a két leírhatatlanul ügyes ingatlanosunknak, Fülöpné Máté Ildikónak és Tóth Viktóriának, hogy segítettek megvalósítani azt, amire vágytunk, továbbá dr. Molnár Barbara ügyvédnőnek és Tóth Adrienn ingatlanfinanszírozási szakértőnek, hogy mindenben a segítségünkben voltak és vannak.

6 évvel ezelőtt beleszerettem egy kis házikóba, ami azóta is a szívem csücske. A családom segítségével – mivel akkor még egyedül költöztem be – lebontottunk mindent a csupasz falakig, sokszor még azon is túl, és teljesen olyanná varázsoltuk, amilyennek megálmodtam. Időközben persze férjhez mentem, és akármennyire is úgy gondoltam, ott fogunk megöregedni, világossá vált, hogy kicsi már nekünk ez a házikó. Álmatlan éjszakák és hosszú rágódás után úgy döntöttük, hogy eladjuk.

Először egy másik ingatlanirodával egyeztünk meg, akik szó szerint úgy csücsültek a házunk eladásán, hogy mint kiderült, még csak nem is hirdették rendesen. Mivel nem is nagyon foglalkoztunk a dologgal, mert egyáltalán nem éreztük sürgősnek, nem is vettük ezt észre. Azonban megtörtént a baj, vagy inkább az újabb csoda: beleszerettünk egy másik házba.

Pont akkora, amekkora nekünk kell, és minden más tervnek is megfelel. És ekkor vált sürgőssé az, hogy bizony a piciny háznak mennie kell. Hatalmas szerencsénkre – és az új, kiszemelt háznak köszönhetően – „botlottunk” Ildikóba, akiről egyből éreztük, nem csak a munkájaként, hanem emberként is foglalkozik és törődik velünk, igyekszik mindent megtenni azért, hogy az új házikó új lakói mi lehessünk. Kedves kolleganője, Viktória vette át a kicsi házunk sorsát, és csodák csodájára, még meg sem száradt a tinta a szerződésen, már el is adta a házunkat.

Egy korszak ezzel lezárult, és egy új álom megvalósításán dolgozunk már, ami hála ennek a két Hölgynek, már csak abból áll, hogy pakolnunk kell, és kivárnunk a költözések időpontját.

El sem hisszük még!!! Köszönünk mindent Nektek!

Erika és István

Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu