2016-05-14

Kedves Kinga!

Ezúton szeretnénk megköszönni munkáját, és kifejezni elégedettségünket az alábbi referencia levéllel:

 

 

A közelmúltban eladott ingatlant több éve árultuk sikertelenül, melyet Kinga befektetett munkájának köszönhetően az ingatlan közvetítői szerződés létrejöttét követően az előzményekhez képest gyorsan, gördülékenyen sikerült eladni a számunkra megfelelő áron.

Külön köszönetünket szeretnénk kifejezni a kapcsolat felvételt, kapcsolattartást illetően. Kinga mindvégig, minden kisebb-nagyobb részlettel kapcsolatosan időben, pontosan tájékoztatott bennünket, az eldöntendő kérdéseket közösen, az ő szakmai tudásának segítségével döntöttük el. Az ügymenet során mindig a mi érdekeinket tartotta szem előtt, ennek figyelembevételével tárgyalt a lehetséges vevőkkel is. Kérdéseinkkel, problémáinkkal, észrevételeinkkel mindig fordulhattunk hozzá, készségesen, azonnal rendelkezésünkre állt.

Az eladás zökkenőmentes lebonyolításában nagyban szerepet játszott az, hogy emberileg és ingatlanközvetítőként is mindig számíthattunk rá, megbízhattunk benne. Ennek eredményeképpen ingatlanunkat sikeresen adtuk el, és maximálisan elégedett ügyfélként váltunk el Kingától.

 

Köszönet a sok munkájáért!

C. F.

Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu