Bódog Éva

Értékesítő +36204906061 1 db 8300 Tapolca, Batsányi János utca 8. https://www.facebook.com/Openhouse-Tapolca-102341872026923 Magyar Magyar  

Bemutatkozás

Bódog Éva vagyok jelenleg Dombóváron élek. Élelmezésvezetőként dolgozom, ahol napi szinten gondoskodom a konyhán étkezőkről. Itt minden korosztály képviselteti magát a gyerekeketől a felnőtekig az idős emberekig. Türelemmel, empátiával állok minden ügyfél elé, hiszen havi szinten találkozom velük. Már dolgoztam ingatlanközvetítőként így mindenféle szakmai és emberi ismerettel rendelkezem a tevékenységgel kapcsolatban. 

Működési területem, mivel foglalkozom

Dombóvár és környékén voltak ügyfeleim, így most is ezen a területen folytatom a munkámat. Vagyis Dombóvár és 4 km-es körzetében veszek fel ingatlanokat. Tevékenységem teljesen ügyfél központú, hiszen mindenki a saját legnagyobb vagyontárgyát bízza rám. Empatikus, segítőkész, szakmailag felkészült vagyok,a pontos és precíz munkavégzés pedig közel áll hozzám. Fontos számomra, hogy a hozzám forduló tulajdonosokm a számukra megfelelő összegért adják el ingatlanjukat, a vásárlók pedig megtalálják kínálatomban azt az ingatlant, melyet otthonuknak tekintenek.

Célom, elköszönés

Célom az elégedett ügyfél. Ők lesznek azok az emberek és családok akik otthont találnak általam, és további ügyfelek megbízásait vehetem fel a portfóliomba általuk. 

Bódog Éva ingatlankínálata

Kizárólag nálunk
Eladó Családi ház
Gödre
Eladó Családi ház (#171724)

5 000 000 Ft
59 m2 szobák: 2
Bódog Éva további ingatlanjai
Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   E-mail: