Péter Gábor

Irodavezető +36-20-396-8000 2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 6/B. fszt. https://www.facebook.com/ohingatlan/ Magyar Magyar  

Bemutatkozás

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam, Péter Gábor vagyok, az Értékes Otthon és Munkaerő Kft. irodavezetője és egyben egy sikeres csapat tagja. Bár sokan azt gondolhatják, hogy az irodavezető szerepe kizárólag a kirakatban való helytállást jelenti, én a háttérben való tevékenységemet helyezem előtérbe.

Az elmúlt évek során széles körű tapasztalatot szereztem az irodavezetés és háttértevékenységek terén. Az eredmények és a hatékonyság mindig az volt a célom, nem pedig a látszat. Meggyőződésem, hogy a valódi siker a háttérben zajlik, azokban az apró részletekben és feladatokban, amik nélkül az előtér nem lehetne olyan sikeres.

A szakterületem az értékesítők támogatása, a szervezés és a problémamegoldás. Bízom benne, hogy az eddigi munkáim során elért eredmények és a szakmai tapasztalatom alapján hozzájárulhatok az OpenHouse csapatának sikeréhez. Az én szerepem az, hogy a háttérben minden gördülékenyen működjön, így az értékesítők maximálisan rá tudnak majd fókuszálni az ügyfelekkel való kapcsolattartásra és az ingatlanközvetítésre.

Célom az, hogy a szervezetet még hatékonyabbá és eredményesebbé tegyem. Az irodavezetői pozíció számomra nemcsak egy cím, hanem egy felelősségteljes feladatkör, amelyet elkötelezetten vállalok. A siker a részletekben rejlik, és én készen állok arra, hogy a háttérből támogassam az OpenHouse csapatát a közös célok elérésében.

Köszönöm a figyelmet, és alig várom, hogy részese lehessek ennek a dinamikus csapatnak!

Működési területem, mivel foglalkozom

Működési területem széleskörű, és elsősorban az iroda mindennapi működését támogató feladatokra összpontosít. A problémamegoldás és az optimalizálás terén vállalt feladataimnak köszönhetően minden munkatárs számára igyekszem könnyebbé és gördülékenyebbé tenni a mindennapi teendőket.

Konkrét helyszínem az iroda, ahol mindig elérhető vagyok az egyes kollégák számára. Az itt zajló folyamatok és az itt alkalmazott megoldások mind szorosan kapcsolódnak ahhoz, hogy az OpenHouse csapata hatékonyan és eredményesen működjön. Az iroda számomra nem csak egy hely, hanem a csapat központja, ahol a legjobb eredményeket érhetjük el együttműködésünk révén.

Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu