Veréb Csabáné

Hitelszakértő +36-70-387-0875 3300 Eger, Balassi Bálint utca 23. https://www.facebook.com/ohingatlan Magyar Magyar  

Bemutatkozás

Cégünk országos méretének, és több éves hitelezési múltjának köszönhetően több banknál sikerült ügyfeleinknek kedvezményeket kiharcolnunk. Ezért ha Ön saját maga intézi hitelét a bankfiókban, ezekhez a kedvezményekhez nem jut hozzá. A kedvezményre akkor lesz jogosult, ha az Openhouse-nál indítja el hiteligénylését.

Hogy is történik ez? Egy kötetlen beszélgetés alkalmával megbeszéljük az Ön célját/céljait, amelyhez a közreműködésünket kéri. Majd azt beszéljük át, melyek a javaslataink az Ön céljainak megvalósításához, illetve, hogy ezek pontosan milyen banki és földhivatali költségekkel járnak, így Önt nem fogják meglepetések érni a költségeket illetően. A bank kiválasztása után indulhat a hitelkérelem benyújtása, banki sorban állás nélkül! A hitelkérelem elfogadása után szintén időt és pénzt spórolunk meg Önnek azzal, hogy a folyósításhoz szükséges földhivatali teendőket is mi intézzük.

Az Openhouse felé nincs fizetendő költség, tanácsadási szolgáltatásunk díjmentes, akár cégünknél, akár másik irodánál, vagy magánszemélynél talál rá álmai otthonára.

Ha Ön is a piacon megtalálható legjobb hitelek közül szeretne válogatni, és szeretné, hogy a bankban kiemelt ügyfélként kezeljék, akkor forduljon hozzám bizalommal!

Az irodánk az alábbi szolgáltatásokkal várja ügyfeleit:
- díjmentes hitelügyintézés, biztosítás (CSOK)
- energetikai tanúsítvány
- kedvezményes ügyvédi díj
- műszaki tanácsadás
- földhivatali ügyintézés
- lakberendezési tanácsadás, belsőépítészet
- szakemberek kiajánlása (tervezéstől a kivitelezésig)

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu