Gracza Anett

Csoportvezető +36-20-493-9168 8600 Siófok, Fő tér 6. Sió pláza földszint https://www.facebook.com/openhousebalaton Magyar Magyar  

Működési területem, mivel foglalkozom

Üdvözlöm!

Gracza Anett vagyok ingatlanértékesítő, finanszírozási szakértő, mindemellett az iroda értékesítő kollégáinak támogatója.

2004 óta a jelzálog és az ingatlanpiac szektorban töltöm mindennapjaimat. A SIÓFOKI Openhouse csapatát immáron harmadik éve erősítem.

Az évek során számos sikeres üzletet bonyolítottam le, és az ügyfelek elégedettsége mindig is a legfontosabb prioritásom volt.

 

Az ingatlanok iránti szenvedélyem és elkötelezettségem segítette, hogy alaposan megismerjem a helyi piaci trendeket és az ingatlanértékesítés minden aspektusát. Függetlenül attól, hogy eladó vagy kereső legyen az ügyfelem, én azon munkálkodom, hogy a lehető legjobb eredményt érjem el számukra és megtaláljuk együtt a tökéletes megoldást.

Az ügyfelekkel való kapcsolatfelvétel és kommunikáció kiemelkedően fontos számomra. Minden egyes ügyfélnek személyre szabott figyelmet szentelek, hogy megérthessem az igényeiket és kívánságaikat. Ezáltal tudom a leginkább megfelelő ingatlanokat ajánlani, amelyek összhangban vannak az egyéni elvárásaikkal és lehetőségeikkel.

Az értékesítési folyamat során minden lépésben segítséget nyújtok. Az ingatlan bemutatásától kezdve a tárgyalásokon, és az adásvételen keresztül minden részletre odafigyelek egészen a birtokbaadásig.

 

Azt is fontosnak tartom, hogy mindig naprakész legyek a legújabb ingatlanpiaci trendekkel és törvényi előírásokkal kapcsolatban.

Folyamatosan képzem magam, hogy az ügyfeleknek a lehető legjobb tanácsokat és információkat nyújthassam.

 

Ha bármilyen kérdése van az ingatlanpiaccal vagy az ingatlanértékesítéssel kapcsolatban, ne habozzon feltenni. Örömmel válaszolok és segítek.

Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu