Openhouse Franchise Központ

1023 Budapest II. Ker., Lajos utca

1036 Budapest, Lajos utca 74-76. IV. em.

+36-70-977-7840 https://www.facebook.com/ohingatlan 1 db

H-P: 9.00- 17.00

Iroda bemutatása

Az Openhouse Ingatlan- és Pénzügyi Közvetítő Hálózat nagy örömmel mutatkozik be a látogatóknak!  

Munkatársainkkal közösen 15 éve gyűjtjük értékes tapasztalatainkat a hazai ingatlanpiacon. Cégcsoportunk teljes mértékben magyar tulajdonú vállalkozás. Sikerünk abban áll, hogy a franchise vállalkozási formát a magyarországi viszonyokhoz illeszkedően átformáltuk és hatékonyan alkalmazzuk. Az elmúlt évtizedben elért rendkívüli eredményeinkre alapozva kívánunk minőségi szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek ingatlanügyeikben.

Az Openhouse tevékenysége öt fő területet ölel fel, amelyek számunkra egyformán fontosak, s mind önálló szerepet töltenek be ügyfeleink kiszolgálásában. 

  • A cégcsoport zászlóshajója a Nyitott Ház Kft., amely ingatlanközvetítési, és kiegészítő - értékbecslési, energetikai tanúsítási, jogi tanácsadási - szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek;
  • az Open House Kft. hitel-, lakástakarék-pénztár- és biztosításközvetítőként tevékenykedik;
  • az OpenInvest Kft. ingatlanfejlesztéssel és beruházásokkal foglalkozik;
  • az OpenJobs Kft. online munkaerő-közvetítést és toborzást folytat, valamint
  • a Molnár Kereskedőház Kft. fogtechnikai anyagok forgalmazására specializálódott.

Elsősorban az értékesítési technológiák, az ügyfélkezelés és a marketing gyakorlatában járunk élen. Saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerünk révén megvalósuló hatékony ügyfélkiszolgálás, valamint egyedi külső Tippadó Rendszerünk is hozzájárult ahhoz, hogy az ország számos pontján, immár több, mint 300 értékesítő munkatárssal, 25.000 ingatlannal és 100.000 regisztrált ügyféllel rendelkezünk. 

A folyamatos bővülés eredményeképpen országszerte ajánlunk irodanyitási lehetőséget partnereinknek. Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   E-mail: