Innovációink

banner

Az Openhouse Országos Ingatlan Hálózat a kezdetektől, tevékenységének minden területén motivált az innováció bevezetésére, nemcsak az ügyfelek teljes körű kiszolgálása, hanem a munkatársak folyamatos fejlődése és az eredményes működés érdekében.

Milyen újdonságokat vezettünk be?

 1. Kifejlesztettük a www.oh.hu mobil- és táblagép verzióját, amely képes bemérni a felhasználó földrajzi helyzetét és ennek megfelelően kínálja fel az alapvető ingatlankeresési paramétereket és a felhasználó gyakran keresett ingatlan paramétereit.
 2. Megbízásba vett ingatlanjainkat nemcsak a saját honlapunkon hirdetjük, hanem több tucat másik weboldalra automatikusan áttöltjük, jelentősen növelve a kereső ügyfelek elérésének esélyét.
 3. Külső Tippadó Rendszer:www.tipp.oh.hu oldal segítségével bárki eljuttathatja hozzánk tippjét: Beküldheti olyan ismerős vagy családtag elérhetőségét, aki eladó vagy bérbeadó ingatlant keres, hitel, esetleg álláslehetőség iránt érdeklődik. A regisztrált tippek minden esetben egy Openhouse-os Kollégához érkeznek be, aki elindítja az ügyintézést. A tippadó jutalékot kap minden megvalósult tipp után. Részletes információért kattintson ide!
 4. Irodák közötti tippadás: Az Openhouse ingatlanirodái minden Ügyfél megkeresését maximális figyelemmel fogadják! A helyi Openhouse ingatlanirodában rögzítik igényeit, és amennyiben szükséges, továbbítják megkeresését a területileg releváns Openhouse Ingatlanértékesítő számára! Nálunk az ügyintézés egyszerű, gyors és kényelmes!
 5. Az Openhouse cégcsoportban speciális szerepet tölt be az OpenJobs állásportál, amely adatbázisából számos értékesítő jelölt érkezik az Openhouse Ingatlanirodákba.
 6. Rendszeres és pontos tájékoztatást küldünk Ügyfeleinknek arról, hogy az eladásra kínált ingatlanjukkal pontosan mi történik.
 7. A belső kommunikációt saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerünk látja el, amely elősegíti az értékesítési folyamathoz kapcsolódó dokumentációt és a külső-belső kommunikációt.
 8. Saját képzési rendszerünk egyedülálló. Munkatársaink számára folyamatos fejlődési lehetőséget is biztosítunk:
  • Start képzés az Openhouse know how megismerésére,
  • Gyakorló tréning l. és Gyakorló tréning ll. az ingatlanértékesítés elsődleges gyakorlati ismereteinek begyakorlására,
  • Mentor Program az újonnan érkező kollégák gyakorlati támogatására,
  • Mentor Képzés a mentori szerepet betöltő kollégák számára,
  • Refresh Tréning az ártárgyalási és szerződéskötési ismereteket bővíti,
  • Mester Képzés az érvelési technikákat a kifogáskezelést gyakoroltatja, valamint az ingatlanpiaci ismeretek bővítését szolgálja,
  • Vezetőképzés az irodavezetők számára,
  • Elit képzés a kiemelkedő szakmai eredményeket elért kollégák számára
  • Finanszírozási oktatás a hitelközvetítő kollégák számára
  • Az egész hálózatra kiterjedő motivációs rendszer, mely a pozitív megerősítésen alapul, időről- időre lehetővé teszi legjobban teljesítő irodák és munkatársak díjazását.
  • Az ingatlanközvetítési tevékenységhez kapcsolódó szolgáltatásainkról és a közvetített pénzügyi termékekről külön honlapok adnak tájékoztatást: hitel, lakástakarék pénztár, biztosítás …
 9. Közösségi médiában való jelenlétünk is egyedülálló: két Facebook profillal összekapcsolt Twitter-, két Youtube- és két Google +1 fiók tartozik a social media portfóliójába.
 10. A Nyitott Ház ingatlanpiaci eladási technika magyarországi meghonosítása is cégünk nevéhez fűződik.
 11. Saját kiadványok terjesztése hálózati és lokális szinten: Openhouse Karrierfüzet, Openhouse Cégismertető, Open Press stb.
 12. Szerverparkunkat mi már a környezettudatosság szemléletével, káros vegyianyag kibocsátás nélkül üzemeltetjük!
 13. A közösségi ingatlanirodák megalapítását hazánkban elsőként tűztük ki célul! Első mintairodánk itt tekinthető meg: Openhouse Budapest Ingatlaniroda További részletekért az első közösségi ingatlanhálózatról kattintson ide!
Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu