60 000 000 Ft

Mosonmagyaróvár, Eladó Családi ház (#171757)

0. kép | Eladó Családi ház, Mosonmagyaróvár (#171757)
1. kép | Eladó Családi ház, Mosonmagyaróvár (#171757)
2. kép | Eladó Családi ház, Mosonmagyaróvár (#171757)
3. kép | Eladó Családi ház, Mosonmagyaróvár (#171757)
0. kép | Eladó Családi ház, Mosonmagyaróvár (#171757)
+3 kép AlaprajzAlaprajz

Ügyvitel típusa: Eladó
Ingatlan típusa: Családi ház
Ingatlan állapota: Bontandó
Építési mód: Tégla
Fűtési mód: Gázfűtés, cirko
Telek mérete: 1004 m2
Lakótér mérete: 400 m2
Közművek: Villany, Csatorna, Víz
Építés éve: 1950
Szobák: 1 db

Az Openhouse Mosonmagyaróvár Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171757 BO azonosítójú mosonmagyaróvári Családi ház.

Ez az ingatlan hirdetés különösen befektetéssel, felújítással későbbiekben vendéglátással foglalkozó vállalkozások számára készült, akik keresik a tökéletes helyet álmaik megvalósításához.

A Győr-Moson-Sopron vármegyében található Mosonmagyaróvár városközpontjában elhelyezkedő 400 nm-es használt ház egy igazi lehetőség, amely a bővítési lehetőségeivel és a központi elhelyezkedésével hívja fel magára a figyelmet. A telek mérete 1004 nm, így bőséges teret biztosít a kreatív ötletek megvalósításához, legyen szó egy étteremről, kávézóról vagy akár egy szálláshelyről. A környék ellátottsága kiváló, hiszen a város szívében található, ahol minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető. A közlekedési csomópont közelsége miatt a kitűnő közlekedés garantált, így az ügyfelek könnyedén megközelíthetik az ingatlant. Az ingatlan tehermentes, ami különösen fontos lehet a befektetők számára, hiszen azonnal birtokba vehető, és a tervezett üzleti tevékenység azonnal elindítható. A ház állapota teljesen felújítandó vagy bontandó, ami lehetőséget ad arra, hogy a jövőbeli tulajdonos a saját elképzelései szerint alakítsa ki a kívánt teret.

A vételár tartalmaz egy külön helyrajzi számon lévő építési telket, ami egy másik utcáról is megközelíthető.

Mosonmagyaróvár városközpontja nemcsak a kiváló közlekedési lehetőségek miatt vonzó, hanem a felkapott környezete miatt is. A környék csendes, biztonságos, ideális helyszín a vendéglátó egységek számára, ahol a helyi lakosság és az átutazók egyaránt szívesen megfordulnak. A város gazdag kulturális örökséggel rendelkezik, számos rendezvény és program várja a látogatókat, így az ingatlan környezete folyamatosan pezseg. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy egy olyan ingatlan tulajdonosa legyél, amely nemcsak a saját elképzeléseid megvalósítására ad lehetőséget, hanem a környék fejlődésében is fontos szerepet játszhat. Ha bármilyen kérdésed van, vagy szeretnéd megtekinteni az ingatlant, keress bizalommal! Az ingatlanpiac folyamatosan változik, és most van itt az idő, hogy lépj!

Ön is ingatlant keres? Válassza Irodánkat!
Amennyiben a #171757 BO azonosítójú, mosonmagyaróvári eladó Családi ház vagy bármely, az Openhouse hálózat kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!

SEGÍTÜNK, INTÉZZEN VELÜNK MINDENT EGY HELYEN!

Már megtalálta vagy még keresi „álmai otthonát”, de nem rendelkezik a megvásárlásához szükséges teljes vételárral?
Ne járjon bankról bankra!
Hitelszakértőnk, legyen szó akár piaci, akár államilag támogatott hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról, megtalálja az Önnek legmegfelelőbb egyedi konstrukciót.
Bankfüggetlen hitelügyintézőnk nagy szakmai tapasztalattal és a bankok ajánlatánál kedvezőbb lehetőségekkel segíti a Családi ház finanszírozását. Támogatja Önt a legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában. Teljeskörűen összeállítja a hitelkérelmet, és a hitel folyósításáig végigkíséri az egész folyamatot.
CSOK-kal és Babaváró hitellel kapcsolatban is keressen minket bizalommal!

Kereső ügyfeleinknek a hitelközvetítői szolgáltatásaink ingyenesek.


Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Helyiségek

Helyiség Alapterület Padlóburkolat
Háztartási helyiség 50.00 m2

Alaprajz

Alaprajz
Kocsis Csaba Kocsis Csaba
Kocsis Csaba vagyok, a mosonmagyaróvári Openhouse iroda...
Csoportvezető
Magyar Magyar 
Visszahívást kérek erről az ingatlanról az értékesítőtől E-mail tájékoztatót kérek erről az ingatlanról

Finanszírozás

Németh Diána Németh Diána

Pénzügyi Közvetítő Hálózat Értékesítés támogató
Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   E-mail: