84 990 000 Ft

Zalaegerszeg, Eladó Családi ház (#160647)

+15 kép

Ügyvitel típusa: Eladó
Ingatlan típusa: Családi ház
Ingatlan állapota: Új
Építési mód: Tégla
Fűtési mód: Megújuló energia
Telek mérete: 1234 m2
Lakótér mérete: 128 m2
Közművek: Összközműves
Építés éve: 2022
Szobák: 4 db
Hálószobák: 3 db

Magas energia árak? Alacsony fenntartású új családi házat keres? Most itt a kivételes lehetőség! Ha még ezeket ötvözni is szeretné a természet közelségével akkor ez az ingatlan önre vár. Öné lehet egy Igényes anyagokból, letisztult formájú, átgondolt elrendezésű új építésű családi ház!

Egyedüli lehetőség a jelenlegi piacon!!!

A zalaegerszegi Openhouse ingatlaniroda kínálatában, a 160647-os sorszámú, eladó ÚJ TÉGLAÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ  kulcsrakész, bútorozott állapotban, Zalaegerszeg vorhotai városrészében.

Jellemzők

Mielőtt elolvasná a részletes leírást  kezdjük a legfontosabbal, a jelenlegi helyzetben a fenntartásról: (FŰTÉSRŐL-HŰTÉSRŐL-MELEGVÍZ ELŐÁLLÍTÁSRÓL) Röviden egy mondatban: üzemeltetése a piacon elérhető legkisebb fenntartású "GREE" -típusú hőszivattyús rendszerrel "H" tarifával.   

Az ingatlan nem összekeverendő az utólagosan, sok esetben nem szakszerűen felújított  gyengén szigetelt,régi építésű társaival. A zalaegerszegi kínálati piacon jelenleg ár-érték arányban egyedülálló családi ház "új építésű!!!" igen jól olvasta Új!

Zalaegerszeg Vorhotai részén, abszolút természetközeli csendes, örök panorámás,  zsákutcában kínálom megvételre ezt a modern egyszintes minden igényt kielégítő új családi házat, saját telekkel. A környék folyamatosan fejlődik,( két új ház építése indul a szomszédságban) új aszfaltozást kapott az utca,egy része, ideális lakóhelyet biztosítva minden korosztálynak. 
A családi ház 1236 m2-es saját telken,nappali + 3 hálószobás kialakítású, kocsibeállóval,kulcsrakész állapotban kerül átadásra, a kor energetikai követelményeknek megfelelően. 
A ház kerámia falazatú téglából, 12 cm grafitos hőszigeteléssel, 3 rétegű üvegezésű műanyag nyílászárókkal, gépkocsi beállóval készül. A fűtés-hűtésről " GREE" típusú levegő-levegő rendszerű hőszivattyú gondoskodik, helyiségenként egyedi szabályozással. Az ingatlan kamerarendszerrel is felszerelt.

A hirdetési ár tartalmazza a telekárat  és a kulcsrakész állapotot!!

Ha nem szeretne a jövőben az energiaárak miatt aggódni, a folyamatosan emelkedő rezsiköltségeknek hátat fordítva és még az építkezési gondokat sem szeretné vállalni, és új építésű családi ház vásárlását tervezi Zalaegerszegen, akkor itt az alkalom, nehogy lemaradjon róla!!

FIGYELEM: Napelemes rendszer felszerelésével mindezeket a felsorolt energiaköltségeket nullázni is tudja!

Jöjjön és nézzük meg együtt ezen kivételes ajánlatunkat, hisz hasonlót a zalaegerszegi ingatlankínálatokban nem talál, és ha elnyerte a tetszését tegyen ajánlatot.! Bővebb műszaki tartalomról előzetes időpont egyeztetést követően érdeklődhet telefonon Tamás Árpád ingatlanértékesítőnél, a 30-949-7085 számon.

Amennyiben a fenti, 160647-es számú eladó páratlan lehetőségeket adó  jelenleg a lokációban egyedülálló új építésű családi ház,vagy bármely ingatlan irodánk kínálatából  felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal a következő telefonszámon: +36/30-949-7085 

Ne feledje!

Kereső ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk, amely 100%-ban ingyenes!

Hitelszakértőnk több bank ajánlatával áll rendelkezésére, melyből tetszése szerint választhatja ki a legmegfelelőbbet! Mindent helyben intézünk!

Bízza profikra ingatlanügyeit, az otthon érték az ingatlan üzlet!

Helyiségek

Helyiség Alapterület Padlóburkolat
Szoba 13.65 m2 Laminált padló
Szoba 13.65 m2 Laminált padló
Szoba 11.13 m2
Amerikai konyha 15.00 m2 Járólap
Nappali 25.00 m2 Járólap
Háztartási helyiség 5.49 m2 Járólap
Közlekedő 7.31 m2 Járólap
Gépkocsibeálló 26.28 m2

Alaprajz

Tamás Árpád Tamás Árpád
Üdvözlöm! Tamás Árpád vagyok az...
Ingatlanértékesítő
Magyar Magyar 
Visszahívást kérek erről az ingatlanról az értékesítőtől E-mail tájékoztatót kérek erről az ingatlanról

Finanszírozás

Almási István (hitel) Almási István (hitel)
57 éves vagyok, már 10 éve foglalkozom...
Ingatlanfinanszírozási szakértő
+36-30-949-7064
Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu