6 900 000 Ft

Zalaegerszeg, Eladó Telek (#160083)

+24 kép

Ügyvitel típusa: Eladó
Ingatlan típusa: Telek
Ingatlan állapota: Átlagos
Telek mérete: 2481 m2
Közművek: Közmű nélküli

Aranyoslapi forrás mellett telek eladó!

Kizárólag a  Zalaegerszegi Openhouse ingatlaniroda eladásra kínálja ezt az Aranyos-lapi forrás mellett található  lakóövezeti építési telket.

Ha egy madárcsicsergős csendes kis forrásra néző területen szeretne építkezni ez tökéletes lesz számára!

Jellemzők

A zártkert teljes területe 2481m2. A telek Lke-1 építési övezetbe tartozik 25 százaléka beépíthető.

A  közvetlen mellette található zártkert szinte ugyanekkora és szintén megvásárolható így már akár közel 5000m2- es területen tud terjeszkedni.

A területtel szemben már lakóházak találhatók melyekben életvitel szerűen laknak is.

Az utcában minden közmű megtalálható. A telek jelenleg erdős, bokros kitisztítás után az építkezés akár azonnal meg is kezdhető. A várostól a telek pár kilométerre található mégis nyugis ezért is szívesen választják ezt a környéket az emberek állandó lakhelyüknek. A közelben buszmegálló, étterem és egy nemrég épült kalandpark is található. A városban lakó emberek ,ha kikapcsolódásra vágynak szívesen bicikliznek, kirándulnak a környéken.

Jöjjön el tekintse meg és tegyen ajánlatot!

A telekre könnyűszerkezetes ház építési lehetőség!!!!

Örömmel szeretném felhívni a figyelmet egy fantasztikus lehetőségre: újépítésű, kulcsrakész családi házak rendelhetők az ország bármely pontjára a FEJÓ készházaknál! Az ár rendkívül kedvező, mindössze 475 ezer forint/m2.

Miért válassza a FEJÓ készházakat? Az egyik legfontosabb előny az, hogy bármilyen méretben és elképzelésben készülhet el az Ön által megálmodott családi ház. Ingyenes tervezéssel és típustervekkel segítünk Önnek a megfelelő döntés meghozatalában. A napelem előkészítés lehetősége biztosíthatja az energiatakarékosságot, de igény esetén mobil fűtő-hűtő rendszerrel is felszerelhető a ház, padló vagy mennyezet fűtéssel.

A FEJÓ készházaknál több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk, és osztrák technológiával dolgozunk. A minőségről több referenciánk is tanúskodik, és 100%-os vevő elégedettségi mutatókkal büszkélkedhetünk. Több évtizedes garanciát vállalunk az építkezésre, így Ön biztonságban érezheti magát az új otthonában.

Az építkezés során lehetősége van a falszínek, burkolatok, nyílászárók és ajtók méretének és színének, a szaniterek minőségének, valamint a külső vakolat és tető színének meghatározására. A könnyűszerkezetes házak rövid jellemzői, típustól függetlenül: 25°-os sátortető vagy lapostető betoncseréppel fedve, járható, pakolható födémmel, 3 rétegű, 5 kamrás, műanyag tokos nyílászárókkal, főfalakban 15 cm vastag szálas hő- és hangszigeteléssel, kívül 10 cm vastag hőszigetelő vakolatrendszerrel. A könnyűszerkezetes, energiatakarékos házak hőátbocsátási tényezője 0,16 W/m2.

Az építkezés során a 5% ÁFA visszaigényelhető, így Ön még nagyobb kedvezményt kaphat az új otthonára.

Ha kérdése van a kivitelezéssel kapcsolatban, bátran keressen minket!

A tájékoztatás nem teljeskörű további részletekért állok rendelkezésükre!

Amennyiben a fenti ingatlan, vagy bármely eladó ingatlan irodánk kínálatából felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal a következő telefonszámon:

Bencik Márton 0670/9468294

Openhouse - Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Ne feledje! Kereső ügyfeleinknek szolgáltatásaink ingyenesek. Bankfüggetlen hitel tanácsadónk segítségével több bank ajánlatából választhatja ki az Ön számára legkedvezőbbet.

Bízza profikra ingatlanügyeit!

Alaprajz

Bencik Márton Bencik Márton

Tisztelt Érdeklődők! Engedjék meg, hogy bemutatkozzam: Bencik...
Értékesítő
Magyar Magyar 
Visszahívást kérek erről az ingatlanról az értékesítőtől E-mail tájékoztatót kérek erről az ingatlanról

Finanszírozás

Almási István (hitel) Almási István (hitel)
57 éves vagyok, már 10 éve foglalkozom...
Hitelszakértő
Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu