113 272 569 Ft

Siófok, Eladó Társasházi lakás (#157835)

0. kép | Eladó Társasházi lakás, Siófok (#157835)
1. kép | Eladó Társasházi lakás, Siófok (#157835)
0. kép | Eladó Társasházi lakás, Siófok (#157835)
+1 kép AlaprajzAlaprajz

Ügyvitel típusa: Eladó
Ingatlan típusa: Társasházi lakás
Ingatlan állapota: Új
Építési mód: Tégla
Fűtési mód: Központi fűtés
Lakótér mérete: 70 m2
Várható átadás: 2024-05-01
Közművek: Csatorna, Villany, Víz
Építés éve: 2023
Szobák: 3 db
Hálószobák: 2 db

Siófokon BALATONI panorámás új építésű lakások

Siófok közkedvelt, rohamos tempóban megújuló, közvetlen Balaton parti szakaszán épül, és kerül 2024 nyaráig átadásra a minőségi anyagokból kivitelezésre kerülő társasház.

Jellemzők

Ezüstparton, közvetlenül a Balaton part és a Szabadstrand szomszédságában épül fel a társasház, melynek lakásai kielégíti a nyaralni és nyaraltatni vágyók minden igényét. Modern technológiával, élhető terekkel, fantasztikusan kialakításra kerülő környezetben, külön megvásárolható parkolóhelyekkel várja új tulajdonosait a vízparti projekt!

- Teherhordó épületszerkezet: cölöpalap, vasbeton gerendarács, Felmenő szerkezet: monolit vasbeton, pillérvázas rendszer, Födém: vasbeton, Lépcsőszerkezet: vasbeton
- Tetőszerkezet:  lapostető, hőszigeteléssel, vízszigeteléssel, Tetőterasz: járható terasztető, beton járdalap burkolattal.
- Lift: 1db 13 személy/1000 kg és 1 db 8 személy/630 kg teherbírású lift.

LAKÁSOK:
- Nem teherhordó épületszerk.: Lakáselválasztó fal: az előírásoknak megfelelő falszerkezet, Lakáson belüli válaszfal: 10 cm vastag gipszkarton fal, Álmennyezet: építész tervek szerinti helyiségekben monolit gipszkarton álmennyezet készül
- Erkély és terasz: Erkély és tetőterasz: fagyálló kerámia burkolat, a földszinti teraszokon és az V. emelet feletti tetőteraszokon beton járdalap, Homlokzati nyílászárók fölé redőnytok és elektromos kiállás kerül, mely a későbbiekben a Vevő részére lehetővé teszi elektromos redőny, zsaluzia beépítését.
- Nyílászáró: több ponton záródó bejárati ajtó antracit színben (felár ellenében sem változtatható), papírrácsbetétes CPL fóliás beltéri ajtó teli kivitelben, építész tervek szerinti méretben és nyitásiránnyal. külső oldalon fóliázott antracit színű ablakok, műanyag tokszerkezetű 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel
- Padlóburkolat: Lakóterek, konyha: laminált parketta, Fürdőszoba, WC: kerámia padlólap
- Falburkolat, falfelület: vakolt, glettelt felületen fehér diszperziós festés (színes festés vagy tapéta felár ellenében sem kérhető) Fürdőszoba, WC: kerámia
- Konyha: konyhai falburkolat és a konyhabútor nem része a műszaki tartalomnak
- Fűtés - hűtés, vízellátás: Az épületbe gáz nem kerül bevezetésre, az épület fűtését-hűtését központi hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer biztosítja, hűtési és fűtési költség lakóegységenként a tényleges fogyasztás alapján kerül elszámolásra. Fürdőszoba: elektromos üzemű törölközőszárítós radiátor, használati melegvíz ellátást villanybojler/vízmelegítő biztosítja, amely a fürdőszobában/előtérben/WC-ben vagy gardróbhelyiségben kerül elhelyezésre. Vízfogyasztás: lakásonkénti vízmérő óra alapján történik az elszámolás.
- Szellőzés: belsőterű fürdőszoba és WC helyiségek szellőzése biztosított, a konyhákban a szagelszívó beépítéséhez csatlakozási lehetőség biztosított. (a szagelszívó nem része a műszaki tartalomnak)
- Szaniterek és szerelvények: Mosdókagyló: fehér félporcelán, Kézmosó: csak a külön WC-ben, fehér félporcelán, Zuhanytálca: épített zuhany készül építész terv szerinti mérettel, üveg zuhanyfallal. Csaptelep: króm, egykaros mosdó- és zuhany csaptelep. WC: félporcelán, fehér fali WC-kagyló, süllyesztett nyomólapos öblítőtartály. Bidé: V. emeleti lakások fürdőszobáiban félporcelán, fehér fali bidékagyló. Mosógép csatlakozó: szennyvíz és hidegvíz csatlakozások biztosítottak, Mosogatógép csatl.: mosogató kombi szelepén keresztül vízvételi lehetőséggel és a mosogató szifonján keresztül szennyvízelvezetési lehetőséggel (a mosogatótálca és a szifon nem része a műszaki tartalomnak)
- Erősáramú elektromos szerelvények: Aljzatok, kapcsolók: fehér műanyag burkolatú standard, a vasbeton falazatokon a szerelvények falon kívül kerülnek elhelyezésre. Tűzhely: a konyhában az alaprajz szerinti helyen csak villanytűzhely építhető be. Dugaljak száma: szobákban 2-4 db (részben dupla), konyhában konyhapult fölött 1 vagy 2 db dupla, a hűtőgép, mosogatógép és az elszívó részére 1-1 db, fürdőszobában a mosdó mellett 1 db.
- Gyengeáramú elektromos hálózat és szerelvények: Kaputelefon: előszobában kiépítve, a kültéri egységek az utcai kerítésnél és az épület főbejáratánál, TV: védőcsövezés minden szobában 1 kiállás biztosított, 1,80 m magasságban. A hálózat kiépítését a szolgáltató biztosítja. Vagyonvédelem: a lakáson belüli rendszer kiépítése vevő feladata saját igénye szerint.
- Világítás: Általános leírás: szabvány szerinti vezetékhálózat kiállásokkal, foglalat, izzó és lámpatest nélkül. Szobák: mennyezeti kiállás, Fürdőszoba, WC: mennyezeti kiállás, Erkély: 1 db lámpatest, izzóval és lámpaburával (nem választható).

Felszíni gépkocsi beállóhelyek ára (~11,25m2): 4.445.000,-Ft

Tárolók ára (~3,48m2): 4.445.000,-Ft

Helyiségek

Helyiség Alapterület Padlóburkolat
Előtér 7.64 m2 Laminált padló
Zuhanyzó 5.97 m2 Járólap
WC 1.62 m2 Járólap
Konyha 10.97 m2 Laminált padló
Nappali 16.86 m2 Laminált padló
Szoba 9.20 m2 Laminált padló
Szoba 10.03 m2 Laminált padló
Terasz 12.72 m2 Járólap

Alaprajz

Alaprajz
Nyitrai Gabriella Nyitrai Gabriella

Üdvözlöm! Nyitrai Gabriella vagyok az Openhouse...
Kiemelt ingatlanértékesítő
Magyar Magyar 
Visszahívást kérek erről az ingatlanról az értékesítőtől E-mail tájékoztatót kérek erről az ingatlanról

Finanszírozás

Tóth Adrienn Tóth Adrienn
16 év bankszakmában eltöltött idő után...
Hitelszakértő
Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu