21 000 000 Ft

Monor, Eladó Telek (#154631)

0. kép | Eladó Telek, Monor (#154631)
1. kép | Eladó Telek, Monor (#154631)
2. kép | Eladó Telek, Monor (#154631)
3. kép | Eladó Telek, Monor (#154631)
4. kép | Eladó Telek, Monor (#154631)
+4 kép

Ügyvitel típusa: Eladó
Ingatlan típusa: Telek
Telek mérete: 7424 m2
Közművek: Közmű nélküli

Eladó Monor legrégebbi tanyája!

Az Openhouse Budapest City Home Ingatlaniroda kínálatában eladó a #154631 hivatkozási számú monori telek.

Eladóvá vált Monor legrégebbi tanyája, a 7424 nm-es földterületű Károlyi tanya. Csendes, békés, madárcsicsergős terület egy igazi érintetlen táj, amely a természetvédelmi terület, közvetlen közelében található.

- kiváló megközelíthetőség

- aszfaltozott és gléderelt utak

- közelben már kiépített villanyhálózat

- MK 1 övezeti besorolás ( 3 %-ig beépíthető, 222 nm-es épület , 7,5 méter magasságig )

 

Monor a Gödöllő-Monori-dombság és az Alföld találkozásánál fekszik, legmagasabb pontja, az Alföldbe simuló Strázsahegy (190m), amely a hagyomány szerint arról kapta a nevét, hogy a török korban innen kémlelték a környéket, őrizve a falut a portyázó török katonáktól. Persze a Strázsa esetében még a domb elnevezés is enyhe túlzás, ettől függetlenül azonban ez a Gödöllő-Monori-dombság, az Északi-középhegység, sőt az egész Északnyugati-Kárpátok egyik legdélibb pontja. Itt helyezkedik el a közeli Forrás-völgy, amely természetvédelmi terület és ennek közvetlen szomszédsága, ez a csodálatos, kiválóan megközelíthető, komoly gazdálkodásra is alkalmas 7424 nm-es kivett tanya megjelölésű földterület, a Károlyi tanya.

Monoron a szőlő- és bortermelésnek több évszázados hagyománya van, amelyet korabeli írásos dokumentumok is bizonyítanak. Az egri káptalan monori birtokán a helybeli lakosok telepítették a szőlőt. Az agyagos-löszös dombon kézi erővel ásták ki a boroshordók tárolására szolgáló pincéket és többségük elé présházakat is emeltek. A Monori Pincefaluban jelenleg mintegy 960 pince található, amely nem csupán Magyarországon, de Európában is egyedülálló és az EU. 2018-ban oltalom alá helyezte a Monori borokat. A borpincék zöme egyedi igényeket szolgál, azonban egyre többen vannak, akik felkészültek a borturizmus lehetőségeire, az igényes vendéglátásra is. Ez a földterület kiválóan alkalmas lehet egyfajta borturizmus és szálláshely kialakításásra.Az elmúlt években a Strázsa-hegy egyre népszerűbb turisztikai, rekreációs célpont lett, rendszeres helyi programjaival, tájjelleghez kötődő vonzerőt jelenetenek a turista utak, vendégváró pincék, tanösvény útvonalak.

A 7424 nm-es bekerítetlen telken épület nincs, építkezés mindmáig nem történt így helytelen beavatkozással elrontva nincs ez a kiváló adottságú telek.Közmű nincs, de a közelben ( másik utcában) már a villanyáram bevezetésre került. A terület híres bő vízgyűjtő területéről, így fúrt kúttal akár 40-50 méteren már jó minőségű víz található, ami alkalmas ivóvíznek is.

Megközelíthetősége kiváló. A nemrég átadott M4-es főúttól 4-5 km-re, Budapesttől mindössze 30 km-re, a Liszt Ferenc retülőtértől 20 km-re található. Monor városközpontja 3 km-re, akár kényelmes sétával is könnyen elérhető.

Amennyiben felkeltette figyelmét ez a kiváló befektetési lehetőség, kérem ne habozzon és hívjon bátran. Menjünk, nézzük meg és igyunk együtt egy pohár finom monori bort utána. A vendégem rá!

Várom tisztelettel!

https://monoripincefalu.eu

https://strazsaborrend.hu

 

Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó monori telek, vagy bármely más telek és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #154631

Az Openhouse Budapest City Home Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A telek vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.


Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Alaprajz

Szalai Hajnalka Szalai Hajnalka

Irodavezető/Franchise Partner
Magyar Magyar 
Visszahívást kérek erről az ingatlanról az értékesítőtől E-mail tájékoztatót kérek erről az ingatlanról

Finanszírozás

Szalainé Kiss Katalin Szalainé Kiss Katalin

Hitelszakértő
Franchise Központ levelezési címe: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu