67 779 180 Ft

Budapest IX. Ker., Eladó Társasházi lakás (#150730)

0. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest IX. Ker. (#150730)
1. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest IX. Ker. (#150730)
2. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest IX. Ker. (#150730)
3. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest IX. Ker. (#150730)
4. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest IX. Ker. (#150730)
5. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest IX. Ker. (#150730)
6. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest IX. Ker. (#150730)
7. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest IX. Ker. (#150730)
8. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest IX. Ker. (#150730)
9. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest IX. Ker. (#150730)
10. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest IX. Ker. (#150730)
11. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest IX. Ker. (#150730)
12. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest IX. Ker. (#150730)
13. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest IX. Ker. (#150730)
14. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest IX. Ker. (#150730)
15. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest IX. Ker. (#150730)
16. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest IX. Ker. (#150730)
17. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest IX. Ker. (#150730)
18. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest IX. Ker. (#150730)
19. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest IX. Ker. (#150730)
20. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest IX. Ker. (#150730)
21. kép | Eladó Társasházi lakás, Budapest IX. Ker. (#150730)
+21 kép AlaprajzAlaprajz
Ügyvitel típusa: Eladó
Ingatlan típusa: Társasházi lakás
Ingatlan állapota: Nívós
Építési mód: Tégla
Fűtési mód: Megújuló energia
Lakótér mérete: 72 m2
Várható átadás: 2022-11-30
Közművek: Összközműves
Építés éve: 2021
Szobák: 3 db
Hálószobák: 2 db

Középső- Ferencváros megújuló részén, újépítésű okosotthonok eladók

Budapesti ingatlaniroda eladásra kínálja 2240 referenciaszámú projekt lakásait. Az építkezés a IX.-dik kerület folyamatosan megújuló kitűnő közlekedéssel rendelkező Középső- Ferencváros rehabilitációs városrészén zajlik. A lakások folyamatosan lefoglalhatóak.

A lakásokhoz lefoglalhatóak különböző méretű tárolók és teremgarázs helyek a szabad helyek függvényében. A tárolók ára 400.000Ft/nm ártól elérhetőek. A garázsok ára: 5,9 millió és 7,9 M Ft között érhető el.

Közeli zöldövezet és belső kert, tömegközlekedési csomópont, megfelelő méretű és elosztású fényes lakások, geotermikus energia és minimális rezsi,100% környezetbarát.

66 különböző lakástípus

Válaszd ki a neked legjobban megfelelő elrendezésű lakást, hogy otthonos környezetben élhess. A 66 féle alaprajz közül biztosan megtalálod az életstílusodnak és a családod méretének megfelelőt. Máshol legyen a fal? Nem akarsz ajtót? Semmi gond! Szabd személyre az otthonod még az építés előtt! 

Rugalmas finanszírozás

Minden élethelyzet más, azonban minden helyzetben jól jönnek a kedvező állami támogatású finanszírozási konstrukciók. CSOK, babaváró hitel, 5%-os ÁFA és kedvező banki hitelek segítik az otthonteremtést. Mi pedig rugalmas fizetési ütemezéssel támogatjuk a döntésedet.

Vedd igénybe az állami támogatásokat!

Kitűnően megközelíthető villamossal az M3-as metró Nagyvárad téri megállójától, a Duna felől pedig HÉV-vel, illetve a Keleti-pályaudvar is egy villamosvonalon elérhető.

Tömegközlekedéssel néhány percnyi távolságra található több felsőoktatási intézmény: a SOTE, az NKE, a BME és az ELTE.

A közeli Népliget és a Duna-part kellemes sportolási és rekreációs lehetőséget nyújt.

450 férőhelyes teremgarázs! Elektromos járművedet gond nélkül feltöltheted a parkolóhelyén.

Okos otthon rendszer

Az otthonod biztonságáról akkor is gondoskodni tudsz, ha éppen úton vagy. Okos otthon rendszerünk kényelmessé és biztonságossá teszi a mindennapokat. Vezérelj mindent a telefonod segítségével!

Digitális biztonság

Az okos biztonsági rendszer (Smart Home Security System) az egész lakópark biztonságát szolgálja. Az egyes lakások egyedi megfigyelését a benne élők számára teszi lehetővé.

A lakópark bejáratai és közös területei 24/7 állandó megfigyelés alatt állnak. A belépést digitális azonosító segíti. Így csak azok léphetnek be a társasházba, akik ott élnek. A vendégeket a video-kaputelefon segítségével lehet azonosítani.

A mobilról is elérhető saját otthoni megfigyelő rendszer segít, ha nem vagy otthon. 

Belső közösségi kert

Szükségünk van arra, hogy legyen tér, amiben mozoghatunk, egy pad, ahova leülhetünk, egy ösvény, amin sétálhatunk, egy menedék, ahová elbújhatunk, ahol a gyerek játszhat biztonságosan.

Home office

Stílusodnak, ízlésednek megfelelően kialakíthatod azt az inspiráló teret, amelyben szívesen töltöd munkával az idődet! 

Lakásaink lehetővé teszik, hogy olyan sarkot alakíts ki magadnak , ahol kizárólag a munkádra tudsz koncentrálni.  A rendezett környezet segít abban is, hogy kizárd azokat a tényezőket, amelyek elvonhatják a figyelmedet a munkáról.

Jellemzők

1.B102-es lakás jellemzői:

Nappali-étkező: 25,1nm

Konyha: 5,72nm

Háló: 10,32nm

Háló: 12,27nm

Gardrób: 3,64nm

Fürdő: 5,36nm

Wc:1,5nm

Közlekedő: 5,51nm

Kamra: 2,96nm

Terasz: 5,36nm

Összes nettó alapterület: 72,38nm

Környezettudatos energia

Új otthonodban a geotermikus energiának köszönhetően a lehető legalacsonyabb rezsiköltséged mellett biztos lehetsz abban is, hogy környezetbarát energiával fűtesz. Így őrizzük meg együtt a bolygónkat gyermekeinknek.

100% környezetbarát

Lakóparkunkban kiemelt szerep jut az otthonokban online is nyomon követhető, környezettudatos, geotermikus energiafelhasználásnak.

Minimális rezsi

A geotermikus fűtés számos előnnyel rendelkezik, ezek közül a legfontosabbak a zöld felhasználás, a kiemelkedő hatékonyság, az üzemeltetés alacsony költsége, és a változatos felhasználási lehetőségek.

  • megújulóenergia-koncepció
  • elektromosautó-töltőállomás
  • alacsony energiafelhasználás

Elhelyezkedés, környezet

A tervezési terület Budapest IX. kerületében található a Soroksári út és Mester utca környékén.

A terület egy átalakulásban lévő, fejlődő egység része, amely jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. A főváros központi gócpontjai elérhető közelségben találhatók. A személygépkocsival történő megközelítés lehetősége mellett a területet érintően tömegközlekedési eszközök is rendelkezésre állnak.

Kitűnően megközelíthető villamossal az M3-as metró Nagyvárad téri megállójától, a Duna felől pedig HÉV-vel, illetve a Keleti-pályaudvar is egy villamosvonalon elérhető.

Tömegközlekedéssel néhány percnyi távolságra található több felsőoktatási intézmény: a SOTE, az NKE, a BME és az ELTE.

A közeli Népliget és a Duna-part kellemes sportolási és rekreációs lehetőséget nyújt.

Építészeti kialakítás / Telepítés

A fejlesztés célja egy multifunkciós, hosszútávon fenntartható létesítmény kialakítása, kereskedelem és lakó funkciókkal. A teljes beruházás három ütemben épül, első ütemben az emeleteken összesen 262 lakás kap helyet, tárolókkal, közösségi helyiségekkel. Az épület mélygarázs-földszint-4-9 emelet kialakítású. A mélygarázs részen parkolók, tárolók, gépészet, a földszinten kereskedelem, az emeleteken lakófunkció létesül. Az épület szintjeit 3 lépcsőház (lépcső és felvonók) köti össze, melyek a lakóforgalom lebonyolítását szolgálják. A mélygarázs és a földszinti üzletterület között egy felvonó és egy mozgójárda biztosítja a közlekedés lehetőségét. A mélygarázsban az üzletet és a lakókat kiszolgáló parkolók, a térszínen a kereskedelmi területeket kiszolgáló fedett parkoló létesül.

Az épület műszaki tartalma

Tartószerkezet

Alapozás: Az épület terheit cölöpalapok továbbítják a teherbíró talajrétegig.

Felmenő szerkezetek: Az épület egyszintes mélygarázst kap.

Tető

Az épület járható lapostetős és zöldtetős kialakítású. Általános helyen a tetőkre a lépcsőházakból illetve a közlekedőkből lehet kijutni. A lakossági használatra kialakított teraszoknál korlátokkal biztosítjuk a leesés elleni védelmet.

Vízszigetelés

Az épület jellemzően talajnedvesség ellen kerül szigetelésre..

Használati víz elleni szigetelést alkalmazunk a vizes helyiségekben a következő magasságokban: kád felett 220 cm magasan, mosdó esetében 150 cm magasságban, 80 cm szélességben, egyéb helyeken lábazatként felhajtva 20 cm magasan.

Hőszigetelés

A falazatokra általános helyen 16 cm vtg. vakolt hőszigetelés kerül.

Belső falak

A belső válaszfalak általános helyen 2x2 rétegű, 12,5 cm vtg. gipszkarton falak, 50 mm ásványgyapot szigeteléssel. A lakáselválasztó falak 25,0 cm, a folyosók és lakások közti falak 20,0 cm vastag mészhomok téglából készülnek.

Falburkolat

A külső falak belső oldalán és a belső válaszfalakon simított vakolat készül. A falfelületek a vizes helyiségekben ajtótok magasságig burkoltak. Csempeburkolat készül a konyhapultok és felső szekrények között. Egyéb belső terekben a falfelületek 2 rtg-ben gletteltek és műanyag bázisú diszperziós, fehér színű falfestékkel festettek. A mennyezet glettelés után szintén fehér színű diszperziós festést kap. A hulladéktárolókban mosható falfelületeket/csempézett falat biztosítunk.

Padlóburkolat

A padlóburkolatok megfelelően előkészített aljzatra, ragasztásos technikával hordandók fel. Az egyes helyiségekben különböző padlóburkolat készül a helyiséglistának és rétegrendeknek megfelelően.

Nyílászárók

A városon belüli kapcsolatok elemzése mellett kiemelendő a Boráros tér, Egyetemek közelsége. Emiatt a Budapest vonzáskörzetén belüli kapcsolatokat illetően is előnyös a terület elhelyezkedése.

Az emeleti szintek külső nyílászárói műanyag profilokkal készülnek. Az üvegezések hőszigetelt kialakításúak, a profilok hőhídmentesek. A lakások belső ajtói utólag szereltek fa tokkal, papírrácsbetétes ajtólappal készülnek. Az ajtók normál zárral, 1 db kulccsal, különálló kilincs és zárcímmel készülnek matt króm kivitelben, körben gumi tömítéssel.

Szaniterek, szerelvények: A betervezett szaniter berendezések Alföldi minőségnek megfelelő félporcelán mosdók, WC-k, rozsdamentes mosogatók. A kádak és zuhanytálcák zománcozott acéllemez kivitelűek. A WC-k konzolra szereltek, beépített tartállyal, nyomólappal, a mosdók, zuhanyozók, kádak kerámia betétes, egykaros keverő csaptelepekkel felszereltek.

Fűtés-hűtés

A fűtés-hűtés korszerű, környezetbarát technológián alapszik: geotermikus energiát használó talajszonda rendszer kerül kiépítésre. A pinceszinten1 db hőfogadó állomás kerül kialakításra. A szabályozás helyiség-termosztátról működik

A hűtési-fűtési fogyasztás lakásonként kerül mérésre. A mérők lakásonként kerülnek elhelyezésre. A lakások fűtés hőmennyiségmérésének, és a hideg, ill. a meleg víz fogyasztásméréseinek távleolvasása M-BUS rendszeren keresztül.

Szellőzés

A lakások fürdő, WC és konyha helységeibe gépi elszívást tervezünk. A fürdők és WC részére ventilátoros elszívó rendszert tervezünk kiépíteni, a konyhában azonban páraelszívó csatlakozási pont létesül maximum 350m3/h teljesítménnyel. A szellőzés, valamint a hő- és füstelvezetés berendezéseinek kivezetése a tetőn történik. A légutánpótlás külső nyílászárókba épített szellőzőkön vagy a külső nyílászárók zárószerkezetének bukó - szellőző állásba állításával történik. A lakószinteken a zárt közlekedőkben komfort szellőzés kerül kiépítésre. A lépcsőházak mindegyike előteres túlnyomásos füstmentes lépcsőház kialakítású.

Égéstermék elvezetési megoldások

A fűtés-hűtés korszerű, környezetbarát technológián alapszik, így az épület üzemelése során nem keletkezik elvezetendő égéstermék.

Kaputelefon-hálózat: fekete-fehér videó kaputelefon rendszer, melybe integrálva van a lakásbejárati csengő is (külön hangszínnel). A lakáskészülékről nyitható a lakóépületi bejárati ajtó.

Kábel TV: Az épületbe egy csatlakozást tervezünk.

Minden szobába egy-egy darab végpont kerül.

A lakások villamos berendezései

A lakások részére kismegszakítós elosztó táblák beépítését tervezzük. Az elosztó táblák általában a bejárati ajtók mellett elhelyezett beépített szekrényekbe kerülnek, falon kívüli kivitelben.

Tűzvédelem

Az épületben a menekülési útvonalakon tartalékvilágítási (akkumulátoros biztonsági és irányfény (kijáratmutató)) hálózatot tervezünk. A tartalékvilágítási lámpatestek beépített akkumulátorral rendelkeznek.

Akadálymentesítés

Az épület lakószintjei funkciójukból adódóan nem igénylik az akadálymentesítést, azonban azok  kerekesszékesek számára is használhatóak: a lépcsők mellett kerekesszékes használatra is méretezett felvonók, akadálymentes rámpák hidalják át a szintkülönbségeket.

Felvonók

Az épültben három lépcsőházhoz 2-2 lakossági felvonó tartozik, melyek közül 1-1 bútorszállításra is alkalmas. A felvonók minden lépcsőházban biztosítják a  kerekesszékesek számára is a közlekedést. A kereskedelmi forgalom számára külön felvonó és mozgójárda készül a mélygarázs és a földszint között.

Lakások műszaki tartalma

Erkély és terasz padló

Anyagában színezett fagyálló kerámia – gres padlólap

Nyílászárók

Bejárati ajtó: furnér biztonsági ajtólap, tömör forgácslap betéttel, több ponton záródó zárszerkezet, kiemelés biztos pántok.

Beltéri ajtók: Fóliás felületű, papírrács/furatos forgácslap, építész tervek szerinti méretben, választható színben

Ablakok/erkélyajtók: műanyag tokszerkezetű bukó-nyíló ajtók és ablakok, 6 légkamrás profilrendszerrel, erkélyajtó esetében több ponton záródó vasalattal.

Padlóburkolat

Nappali, háló, gardrób: laminált parketta, szegélyléccel.

Előszoba, közlekedő, konyha, étkező, kamra: kerámia-gres padlólap, lábazattal, hálós fektetéssel.

Fürdőszoba, WC: kerámia-gres padlólap, lábazattal, hálós fektetéssel.

Erkély/terasz: fagyálló, csúszásmentes kerámia-gres padlólap, lábazattal, hálós fektetéssel.

 

Falburkolat/ falfelület

Falak, mennyezet: glettelt felületen 2 réteg diszperziós festés.

Fürdőszoba, WC: fürdőszobában ajtótokmagasságig, WC-ben 1,5 m magasságig kerámia burkolat, hálós fektetéssel.

Konyha: 90 cm és 150 cm magasság között, 60 cm-es sávban kerámia csempeburkolat, hálós fektetéssel.

Fűtés-hűtés, vízellátás

A fűtés-hűtés szerkezettemperálással (mennyezet), felületi fűtő, hűtő rendszer kiépítésével valósítjuk meg, a szerkezeten belül műanyag csővezetékek beépítésével (nyáron a csövekben keringetett hideg víz biztosítja a klimatizálást).

Szellőzés

Szellőztetett helyiségek: belső légterű (természetes szellőzéssel nem rendelkező) fürdőszoba és WC, kamra, gardrób

Vezeték: ventillátoros elszívó rendszer, gépi elszívás, strangokban fém szellőzőcsövekkel. Mellékhelyiségekben az elszívó ventillátorok a helyiségben elhelyezett világításkapcsolóról működnek, fürdőkben külön kapcsolóról vezérelhetők.

Légutánpótlás: külső nyílászárókba épített szellőzőkön vagy a külső nyílászárók zárószerkezetének bukó - szellőző állásba állításával történik

 

Szaniterek és szerelvények

Mosdókagyló: fehér, félporcelán, 60 cm széles, Alföldi vagy azzal egyenértékű

Kád: fehér akril kád, 160-170 cm hosszú, beépítve, csempézett előtétfallal, króm le- és túlfolyó szettel.

Csaptelep: króm, egykaros keverő mosdó- és kádtöltő csaptelep. Kád csaptelephez kézi zuhany szett fix fali tartóval.

WC: félporcelán, fehér hátsó kifolyású fali WC kagyló, rejtett, falba épített öblítőtartály, hosszú és rövid öblítést biztosító kétgombos kivitel.

Mosógép csatlakozó: falba szerelt szennyvíz-csatlakozási és hidegvíz vételi lehetőséggel.

Mosogatógép csatlakozó: a mosogató kombi szelepén keresztül vízvételi lehetőséggel és szennyvízelvezetési lehetőséggel, mely a Vevő által beépítésre kerülő mosogatótálca szifonjával együtt kezelendő (a mosogatótálca és a szifon nem része a műszaki tartalomnak).

Amennyiben felkeltette figyelmét a 2240 referenciaszámú projekt lakásainak valamelyike, kérem hívjon!

Rugalmasan mutatom.

Vásárolna, de nincs rá megfelelő kerete? Kollégánk díjmentes és bankfüggetlen hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk.

Helyiségek

Helyiség Alapterület Padlóburkolat
Nappali 25.00 m2 Laminált padló
Gardrób 4.00 m2 Laminált padló
Szoba 10.00 m2 Laminált padló
Szoba 12.00 m2 Laminált padló
Konyha 6.00 m2 Járólap
Fürdő 5.00 m2 Járólap
WC 1.00 m2 Járólap
Közlekedő 5.00 m2 Járólap
Kamra 3.00 m2 Járólap
Terasz 5.00 m2 Kőburkolat

Alaprajz

Alaprajz
Deli Judit Deli Judit

Ingatlanértékesítő
Magyar Magyar 
Visszahívást kérek erről az ingatlanról az értékesítőtől E-mail tájékoztatót kérek erről az ingatlanról

Finanszírozás

Hitelkalkulátor


Kéri Annamária Kéri Annamária
Pénzpiaci szakmai karrierem 2016 tavaszán indult, amikor...
Ingatlanfinanszírozási szakértő
+36-20-967-4239
Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: sales@oh.hu