24 990 000 Ft

Salomvár, Eladó Mezőgazdasági (#141908)

+23 kép AlaprajzAlaprajz
Ügyvitel típusa: Eladó
Ingatlan típusa: Mezőgazdasági
Ingatlan állapota:
Építési mód: Faház
Telek mérete: 5044 m2
Közművek: Villany, Víz
Építés éve: 2012

Eladó salomvári méhészeti birtok

A zalaegerszegi Openhouse ingatlaniroda eladásra kínálja 141908 számú tizenhat éve jól működő 120 családos méhészet több mint fél hektáros egyenes fekvésű, méhészetként engedélyezett gazdaságot Salomváron.

Jellemzők

Gondosan rendben tartott méhészet és méhcsaládok, jó minőségű Nagyboconádi (NB) 18 keretes fekvőkaptárakban egészséges méhekkel. A kaptárak tele keretekkel. A méhanyák 2019. éviek. A szakmához tartozó egyéb eszközökkel, épülettel, több mint 100 db már termő gyümölcsfával és 80 db szőlő, egysoros lugasban elrendezve a méhek röppvonalát segítve, igényes virágoskert, konyhakert epressel. Pihenő övezetnek kialakított bokros rész. Ipari árammal működő hűtőkonténer a keretek tárolására, polc rendszeresen berendezve, üres üvegek, téli takaróanyagok, stb. tárolására is alkalmas. A telek karbantartásához egy 15,5 lóerős jól működő és precízen nyíró fűnyíró traktor. Anyagmozgatáshoz új, gyári kézikocsi. A pergetési munkához ipari árammal ellátott, új építésű pergető ház, Lindab tetővel. Főbb berendezések: 6 keretes önfordítós mézpergető, 12 V-os méhlesöprő készülék, 12 V-os hálózati adapter 65 Amperes. 2,5 méter hosszú egyedi gyártású saválló fedelező kád, méretre gyártott saválló mézszűrők, kézi eszközök mézes hordók, frissen kifőzött méhviasz kb. 100 kg. A méhek őszi feletetéséhez 2000 kg cukor beraktározva, atka és nosema elleni gyógyszerezésükhöz alkalmazandó gyógyszerekkel. Etető- itató és anyanevelési eszközök, 10 db anyanevelő kaptár

40 anya neveléséhez elegendő.A telken az épület közelében ásott kút, víz nyeréséhez szivattyúval felszerelve. Nagy kiterjedésű akácos a környékbeli dombokon több ezer hektáron, virágzáskor nagyon szép és a domborzati viszonyoknak köszönhetően a virágzás elhúzódik több nappal. Nem csak az akáclegelő mennyisége megfelelő, hanem a környékbeli gazdáknak köszönhető repce és napraforgó is elégséges, továbbá a Zala-folyó ártere a szolidágót biztosítja a betelelési élelem mennyiségéhez. Ezen felül megvan minden, ami a gazdaság 100%-os működtetéséhez szükséges, csak bele kell ülni és folytatni. A telek jó elhelyezkedésének köszönhetően nem kell tartani a méhcsaládok ellopásától. Pontosan kiméretett ingatlan új építésű betonoszlopos, 170 cm magas drótfonat tüskés dróttal, vaskapuval, külön személyi és gépjármű bejáróval. Amennyiben a vevő igényt tart rá, szívesen megosztja  a tulajdonos a szakmával kapcsolatos tapasztalatait és szokásait.

Tehát ez egy három részből álló komplex működő és jól prosperáló méhészeti gazdaság része, amibe csak be kell ülni és folytatni.

A közösen értékesítendő másik két ingatlan(linkre kattintva megtekinthető):

1. Családi ház+Méhészeti asztalos műhely: https://oh.hu/ingatlanok/reszletek/141942/?munkatars=2867

2. Salomvári harkályhegyi 6062 nm hegyi birtok: https://oh.hu/ingatlanok/reszletek/141906/?munkatars=2867

Amennyiben a 141908 számú családi ház vagy bármely a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.

Laska Róbert +36-30-529-5800

A családi ház megvásárlásához CSOK és hitel igényelhető, szakértőnk díjmenetes, bank-független hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Openhouse - Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Ne feledje! Kereső ügyfeleinknek szolgáltatásaink ingyenesek. Bankfüggetlen hitel tanácsadónk segítségével több bank ajánlatából választhatja ki az Ön számára legkedvezőbbet.

Bízza profikra ingatlanügyeit!  

Helyiségek

Helyiség Alapterület Padlóburkolat
Tároló 20.00 m2 Beton
Tornác 6.00 m2 Beton

Alaprajz

Alaprajz
Laska Róbert Laska Róbert
Üdvözlöm! Laska Róbert vagyok az Openhouse...
Ingatlanértékesítő
Magyar Magyar 
Visszahívást kérek erről az ingatlanról az értékesítőtől E-mail tájékoztatót kérek erről az ingatlanról

Finanszírozás

Hitelkalkulátor


Almási István (hitel) Almási István (hitel)
57 éves vagyok, már 10 éve foglalkozom...
Ingatlanfinanszírozási szakértő
+36-30-949-7064
Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: