Akár több ingatlant is bejárhatunk, úgy, hogy közben ki sem mozdulunk az ingatlanirodából Nemcsak kínálják, de be is mutatják a lakást

2018-11-06 | Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda

BÉKÉSCSABA Virtuális séta az ingatlanok közt, érintésvezérelt kirakati hirdetések, dupla kijelzős lakásbemutató az ügyfelek számára. Az ország néhány ingatlanirodája már használja ezeket a modern, előremutató technológiákat, melyekkel akár otthonról, a számítógép előtt ülve is bejárhatjuk a minket érdeklő lakást. Aki ingatlant keres, annak ez egy hatalmas segítség, jelentősen megkönnyíti ugyanis az otthonkeresést.

– Az Openhouse irodáiban mindez már elérhető, nálunk az ingatlant teljes egészében bemutató, panorámafotók és videók készülnek az ingatlanokról, sőt egyes irodákban virtuális ingatlanbemutatókat is tartunk, ami azt jelenti, hogy virtuális szemüveg segítségével járható be számos, eladásra kínált lakás és otthon. A szolgáltatás segítségével, így akár több helyre is „elmehetnek”, több ingatlant is megnézhetnek az új otthonukat keresők úgy, hogy közben az irodából ki sem mozdulnak – mondta el a békéscsabai iroda tulajdonosa.

Janik Ildikó hozzátette, az ingatlanpiac változik, ma már nem elég csak közvetíteni a két fél közt, lépést kell tartani a vásárlók igényeivel, és ügyfélélményre épülő megoldásokat kell alkalmazni.

– Azok, akik ma ingatlan keresnek, gyorsan, minél teljesebb képet szeretnének kapni a számukra megfelelő ingatlanról. Ebben pedig ma már a modern digitális technológia nagy segítséget nyújt. Az általunk kínált ingatlanokról készült képek és videók alapján az érdeklődők az egyes helyiségekről nemcsak egy fotót kapnak, hanem körbe is tekinthetnek a szobákban, sőt az egész ingatlanban. Aki, ma otthont keres, az nagyra értékeli az általuk kínált új lehetőségeket – részletezte a békéscsabai iroda vezetője az általuk nyújtott innovatív lehetőségeket.

Dr. Jantyik Tiborné azt is elmondta, az új típusú ügyfélélményt nyújtó szolgáltatások nagy része már a békéscsabai iroda által kínált ingatlanok esetében is elérhető. A tervek szerint fokozatosan vezetik be az összes modern megoldást, így a jövőben az Openhouse által kínált virtuális ingatlanbemutatókon is részt vehetnek azok, akik a békéscsabai irodát keresik fel.

 

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: