A kiemelkedő teljesítményt díjazni kell!

2018-03-12 | Openhouse Szombathely Ingatlaniroda

Amikor sikereket érünk el, akkor időről-időre meg kell állni és meg kell ünnepelni az eredményeket.
Ezt tettük múlt pénteken, február 23-án Győrben, amikor az Openhouse összehívta értékesítőit, Partnereit, munkatársait és az alapítókkal közösen megünnepelték a hálózatban kiemelkedően teljesítő szakembereket.
Számos új programot hirdetett ki a tulajdonos, amelyek mind azt hivatottak szolgálni, hogy a munkatársak még nagyobb megbecsülést és a teljesítményért folyamatos jutalmazást kapjanak.

A Sikerkulcs annak a záloga, hogy igazságos, fair módon minden értékesítő biztosan számíthat az Openhouse-tól az elismerésre. Mindezt innovatív megoldással és az üzleti célokat is szem előtt tartva.
Az anyavállalat, az Openhouse Franchise Központ irodáinak minősülésére kialakította az Openhouse Golden Office programot, amely a kiemelkedő irodai szintű sikereket díjazza és teszi transzparenssé, az Ügyfelek és a hálózat összes tagjának is látható módon.
Tudjuk, hogy az ingatlanértékesítés egy olyan szakma, ahol az anyagi megbecsülésen túl fontos a versenyszellem és az eredményesség is, ahol az értékesítők nem csak a jutalomért és a kimagasló javadalmazásért, hanem a dicsőségért és a sikerért is tudnak és akarnak is küzdeni.

Az Openhouse alapítója nem csak új programjait hirdette ki, hanem testvérével, tulajdonostársával együtt megköszönte az előző időszak csúcsértékesítőinek teljesítményét, valamint díjazták a lojalitást és az 5 valamint 10. évfordulós irodákat és szakembereket a hálózatban.
Köszönjük mi is mindenkinek, hogy együtt ünnepelhettünk február 23-án, reméljük, hogy még több új kollégával fogjuk jövőre megünnepelni az idei év sikereit.
Openhouse - Az otthon érték, az ingatlan üzlet!

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: