Openhouse rajzpályázat

2016-05-17 | Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Március 7-én hirdetett rajzversenyt az Openhouse Országos Ingatlanhálózat zalaegerszegi irodája. A rajzpályázat célja az volt, hogy felhívja a figyelmet arra mennyire fontos is számunkra a biztonságot nyújtó otthon. Ahogy nekünk, embereknek sem egyforma az elképzelésünk az otthonról, úgy az állatvilágban is megannyi lakhellyel találkozunk.

A pályázatra óvodás és általános iskola alsó tagozatos gyermekek műveit várta a bizottság. Az ovisoknak egy természetből hozott példát kellet illusztrálniuk, míg az alsósoktól az ideális otthonról, és annak környezetéről szerettek volna minél átfogóbb képet látni a zsűritagok.

16 intézményből összesen 335db pályamű érkezett be a pályázatra, ezzel komoly feladat elé állítva a zsűritagokat. Az intézmények közül a Landorhegyi úti Tagóvodából érkezett a legtöbb rajz - 21 db , az iskolák közül pedig az Eötvös József Általános Iskola volt a legaktívabb a részvételével 68 gyermek 83 rajzával.

 

A díjátadásra Május 7-én egy rendezvény keretében az Apáczai ÁMK-ban került sor, ahol a nyeremények és az oklevelek átvétele mellett különböző programok várták a családokat.

A látogatók számára Bodrogi Rita gyermekpszichológus tartott előadást a rajz és a mesék gyógyító erejéről, továbbá bepillantást nyerhettek a somogyi és vajdaszentiványi táncok világába az Eötvös Iskola néptáncosainak jóvoltából.


A pályázatokat az Openhouse által felkért bíráló bizottság díjazta:

A zsűritagok:

Bodrogi Rita – gyermekpszichológus

Polgár Péter - díszlet és jelmeztervező

Katona Tibor – fotós – a Zalai Hírlap fotósa

Az ovisok kategóriájában első helyezést ért el Miklós Boglárka . Második helyezett lett Ferencz Beatrix és harmadik helyen végzett Kiss Gréta. Különdíjjal jutalmazták Szebenyi Hunort az óvodai díjat pedig a Landorhegyi Óvoda nyerte.


Az általános iskolások kategóriájában első helyen végzett Balázs Kitti, második helyezett lett Török Tamás. Harmadik helyezést ért el Király Gréta a különdíjat pedig Magna Glória vihette haza. Az általános iskolai díjat az Eötvös József Általános Iskola nyerte.

A díjazottak nyereményeit és okleveleit Hoffmann Péter a zalaegerszegi Openhouse iroda tulajdonosa adta át a gyermekeknek.

 

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36 70 977 78 33   E-mail: