Ne féljünk profikra bízni ingatlan ügyeinket!

2016-02-29 | Openhouse Szombathely Ingatlaniroda

Sokan irtóznak ingatlanirodához fordulni, amikor eladnák a lakásukat, házukat. „Csak lenyúl minket!” „Túl magas a jutaléka!” „Ezt én is meg tudom csinálni, nem kell ide közvetítő!” – mondják sokszor. Pedig mekkorát tévednek!

 

 

Gondoljon bele: Ön miért cipészhez viszi javíttatni a cipőjét és miért nem áll neki otthon megragasztani? Sajnálja rá a pénzt? Nem! Miért a péktől vesz kenyeret, ha otthon is megsüthetné? Mert nincs rá ideje, nincs hozzá tehetsége, esetleg nem sikerül úgy, mint a bolti. Miért pont az ingatlanközvetítőn spórolna, amikor ez az ügylet (az ingatlan eladás és vásárlás) jóval nagyobb jelentőséggel bír az Ön életében, mint egy cipő- vagy kenyérvásárlás? Miért pont ezt szeretné Ön elintézni?

Jutalékot kell fizetni? Igen, vannak olyan szolgáltatások, amikért megilleti az értékesítőt a százalék - neki ez a bére. De cserébe kap egy olyan embert, aki nap mint nap átvállalja Öntől az ingatlanügyletekkel járó feladatokat. Főállásban, professzionális szinten műveli azt, amit Ön most a munkája mellett, kellő rálátás nélkül próbálna felvállalni.

 

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: