Mitől lesz valaki a legjobb?

2016-02-29 | Openhouse Szeged Ingatlaniroda

A legkiválóbb értékesítők intuíciójukra hagyatkozva hozzák meg döntéseiket. Sok értékesítő azon bukik el, hogy személytelenül és szárazon hajtja végre a tréningeken tanultakat. Pedig akkor lesz eredményes, ha az emberek fejében tud változást elérni.

A legtöbb ember, amikor értékesítésbe fog, elkezdi tökéletesíteni szakmai ismereteit. Emellett megpróbál különböző értékesítési és tárgyalástechnikákat elsajátítani. Ezek az önfejlesztési lépések kivétel nélkül nagyon fontosak, bár az Openhouse-nak saját képzéssorozata van az OKJ-s végzettség megszerzésétől a vezetők refresh képzéséig. Az Openhouse Rapid Karrierje is arra támaszkodik, hogy az igazán sikeres értékesítők esetében a személyes tulajdonságokra fektesse a nagyobb hangsúlyt.

Messziről megismerni, ki az, aki hiteles, akinek a „vérében van" az értékesítés. Akinek mindig mindenkihez van egy-két jó szava.... Akinek az emberekhez való pozitív hozzáállása természetes tulajdonsága, aminek az emberek szeretetét köszönheti. Aki megismeri, általában rögtön megkedveli. Emberi oldalának van még egy fontos aspektusa: munkájának szinte minden percét élvezi. Kellemesen és gyorsan telnek munkanapjai, ami visszahat az értékesítési eredményeire is. Nem csoda, hogy könnyű dolga van, ha eladásról van szó. Aki ismeri, többnyire őt választja konkurensei helyett...

A fentiekhez persze minden támogatást, külső segítséget és eszközt megad egy olyan tapasztalt és kiforrott cég, mint az Openhouse: segít felkészülni az értékesítési tárgyalásokra, iránymutatást ad arra vonatkozóan, hogy milyen legyen az öltözéke, a frizurája, hogyan mutatkozzon be, hiszen az első benyomás nagyon fontos. De ezek csak az elvárások, a keretek, amit meg kell tölteni tartalommal. Ha úgy érzi, szívesen lenne Ön az év értékesítője, az Openhouse-nál kipróbálhatja magát!

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36 70 977 78 33   E-mail: