Openhouse adomány

2012-12-20 | Openhouse Győr - Verseny utca

Lehet egy öleléssel több! Az Openhouse karácsonyi adománya a Bóbita Gyermekotthonnak

Cégünk, az Openhouse Országos Ingatlanhálózat az ország egyik legjelentősebb ingatlan-és hitelpiaci szereplőjévé vált az elmúlt 6 év során. Ez a dinamikus fejlődés motivált, érzékeny értékesítői csapat közreműködésével valósulhatott meg. Vállalatunk jelmondata megfelelő összegzését adja annak a filozófiának, amely alapján tevékenységünket végezzük: „Bízza profikra ingatlanügyeit!" Ennek megfelelően társadalmi szerepvállalásunk része, hogy támogassuk a családokat. Az idei ádventben jótékony akciót szerveztünk a győri Bóbita Különleges Gyermekotthon javára. A jótékony adományt 2012. 12. 17.-én kis ünnepségen nyújtottuk át a gyermekeknek.

„Az ingatlanértékesítő valamennyi élethelyzetbeli változásnál az emberek mellett áll: legyen az házasságkötés utáni első lakáshoz jutás, gyermekszületés miatti lakásbővítés, illetve amikor a gyermekek kirepülését követően a szülők kisebb lakást választanak, vagy éppen összeköltöznek az unokákkal. A család tehát fontos számunkra, ezért küldetésünk a Családbarát Szervezetek támogatása. Idén a győri Bóbita Különleges Gyermekotthon javára szerveztünk gyűjtést munkatársaink között. A több tízezer forint értékű névtelen, önzetlen felajánlásokból játékokat vásároltunk a család nélkül nevelődő apróságoknak, cégünk pedig 200 ezer Ft összegű anyagi támogatással segítette az otthon mindennapi működését, és a gyermekek étkezésének javítását."- e szavak kíséretében nyújtotta át az Openhouse ajándékait Molnár Kristóf ügyvezető igazgató. 

„Az itt élő gyermekek - csecsemőkortól 3 éves korosztályig - családjuktól elszakadva nevelődnek, így különösen fontos számukra a szeretet bármilyen formájú megnyilvánulása. - véli Bojtosné Tripolszki Margit, a GYMS Megyei Gyermekvédelmi Központ igazgató-helyettese . - Külön köszönjük, hogy arra is gondoltak, hogy becsomagolva hozzák a játékokat, mert ezzel a figyelmességgel még inkább fokozni tudtuk az ajándékbontás izgalmát."

S bár a gyermekek eleinte megilletődve fogadták az idegeneket, hamar feloldódtak, amikor munkatársaink velük együtt próbálták ki a játékokat, nézegették a meglepetéseket. Majd amikor az apróságok arcán a bizalom jeleként megjelent az első mosoly, szinte magától jött az ölelés. Hiszen ez az, ami a legjobban hiányzik.

Adventben, a Szeretet Ünnepéhez közeledve az Openhouse vállalata nem csupán Győrben adományoz, a jótékony akciókat országszerte 24 városban működő irodájukban folytatják, helyben, különböző családbarát szervezetek támogatásával. Fontos számukra, hogy - a központi példa alapján - valamennyi városban önzetlen munkavállalói felajánlással is kiegészítsék anyagi támogatásukat. Így élelmiszercsomagok, fenyőfaállítások, sőt a budapesti Heim Pál Gyermekkórházban Openhouse Mikulás vitte hírét az összefogásnak.

 

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: