Sikeres munkatársak=sikeres vállalat

2012-10-24 | Openhouse Győr - Verseny utca

Vezető értékesítő és supervisori kinevezések az Openhouse-nál Mérföldkőhöz érkezett az Openhouse Franchise azzal, hogy megteremtette értékesítői számára az OH Karrier Programot. Ennek első lépéseként a minap vezető értékesítői és supervisori kinevezésekre került sor a vállalatnál. E gesztussal mosolyt csaltunk munkatársaink arcára, megerősítettük őket abban, hogy hosszútávon számítunk rájuk és tovább erősítettük elkötelezettségüket vállalatunk iránt.

Október 8.-án, a győri Big Ben Clubban tartotta Elit Képzési napját az Openhouse Franchise Központ, amely különleges eseménnyel kezdődött. Molnár Kristóf  ügyvezető megköszönte a jelen levő szakmai elit -  értékesítők és irodavezetők - munkáját, s elmondta, hogy a vállalat számára milyen sokat jelent tevékenységük:

- „Mindannyiunk számára fontos a visszajelzés, az elismerés, ezért teremtettük meg ennek platformját, és dolgoztuk ki motivációs-rendszerünket. Ünnep ez a nap számunkra, mert büszkék vagyunk rátok, ezért ezzel a gesztussal szeretnénk értékelni munkátokat. Ti adjátok a követendő mintát, a példát a többi munkatársnak. A Ti tapasztalatitok segítik majd őket a siker felé vezető úton. Így lehetünk együtt sikeresek, ez adja vállalatunk erejét."

Ezt követően az irodavezetők néhány elismerő szó kíséretében adták át a kinevezetteknek a nagy értékű ajándékcsomagokat: egy db bőr mappát teljes irodatechnikai felszereléssel, méretre szabott, Openhouse-formaruházat részét képező inget, valamint munkaeszközül egy-egy táblagépet. A díjazottak menedzsment gratulációit is fogadták. A formális elismerésen kívül anyagi ösztönző is támogatja a kinevezett értékesítők motivációját.

Minthogy supervisori cím birtoklása megnövekedett feladatellátással jár, a kinevezésekhez kapcsolódik néhány elvárás is, ami az OH Karrier Program részét képezi, ugyanakkor a frissen kinevezett supervisorok és vezető értékesítők számára az Openhouse Menedzsmentje pluszjuttatásokkal honorálja a megnövekedett feladatvégzést: megemelt telefonszáma-hozzájárulást, illetve marketingtámogatást kapnak, valamint a számukra kidolgozott Motivációs Programban - ingyenes képzéseken - vehetnek részt.

 A kinevezések utáni első pillanatokban a díjazottak ugyan még nehezen fogalmazták meg véleményüket a meghatódottságtól, de abban mindannyian egyetértettek, hogy a vállalat e gesztusa megerősítést jelent számukra, ami  ugyanakkor felelőséggel is jár.

Hiszen: „ A név ( itt a titulus!) kötelez!"

 A kinevezési ünnepség az első Elit Képzési Nappal folytatódott, amelyen szakmaspecifikus információkat hallhattak a résztvevők Földi Petra stylisttól, Dénes Vanda on-line marketing menedzsertől, valamint Nagy Balázs fotóstól.

 

Kinevezett munkatársaink:

supervisor:

Jáhni Tamás, Balatonfüred Hollósi Tibor, Veszprém

Ancsin Zita, Ecsédi Edit Szolnok                                                             

Rákóczi Anita, Sopron

Hollósi Tibor, Veszprém

Pozsgai Éva, Szalainé Gyöngyi, Hegedűs Sándor,Tomor Zsanett, Fülöpné Ildikó Győr                                                 

 

 vezető értékesítők:

Korpás Csaba, BP. XIII.

Sponga Mária, Dabas

Dengi Mária, Mosonmagyaróvár

Péntek Szabolcs, Szabó Zita,Tóth Ferenc, Wágner István, Sopron

Neisz Ágnes, Szombathely

Szecsődi Ágnes, Székesfehérvár

Várdai Andrea, Kósa Tímea, Siófok

Valamennyi díjazott munkatársunknak sok sikert kívánunk a továbbiakban, s reméljük, hogy példájuk ösztönzőleg hat értékesítő kollegáinkra is.    

 Üdvözlettel: Openhouse Franchise Központ

 

 

 

  

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: