Újabb érvek az Openhouse mellett

2012-05-10 | Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Hogy miről ismerni meg az Openhouse-ügyfelet? Elsősorban arról, hogy elégedett, és szinte dúskál az ajándékokban.

Tévé-előfizetés a lakáshoz

Újabb érvek az Openhouse mellett

Hogy miről ismerni meg az Openhouse-ügyfelet? Elsősorban arról, hogy elégedett, és szinte dúskál az ajándékokban.

Az Openhouse-nál nemcsak szlogen, hanem mindennapi gyakorlat is, hogy mindent megtesznek az ügyfeleikért. Sőt, még annál többet is...

A profi ügyintézés természetes, mint ahogyan az is, hogy minden apró részletre kiterjedően segítik a lakásvásárlókat és -eladókat. Ám most ajándékok egész sora is várja mindazokat, akik az Openhouse segítségével találják meg álmaik otthonát.

Az ingatlanközvetítő cég a Praktiker után szerződést kötött a ZNET-Mikronet Kft.-vel, így tovább bővült azon szolgáltatások köre, amelyek közül ajándékot választhatnak a lakásvásárlók. Aki 10 millió forint feletti ingatlant vesz, egy éves lakásbiztosítást kaphat maximum 20 ezer forint értékben, így tehát 365 nap nyugalmat és biztonságot ad az Openhouse. Vagy hazatérhet egy 20 ezer forintos Forever-pakk-kal, amelyben csupa-csupa minőségi egészségmegőrző termék található. S ha netán úgy akarja, egy internet, telefon és tévé előfizetési csomag lehet az övé - természetesen ajándékba.

Ám ez csak hab a tortán, hiszen vannak összeghatártól független, garantált meglepetések is, amelyeket mindenki megkap, aki az Openhouse-nál vásárol ingatlant. Ilyen a kedvezményes lakásbiztosítás, a kedvezményes ügyvédi költség és a Praktiker-kártya, amelyre a barkácsáruház törzsvásárlói kedvezményt biztosít. Az Openhouse ügyfeleit így a Praktiker kiemelten kezeli, s egyedi, akár személyre szabott ajánlatokkal kedveskedik nekik. Ez pedig egy lakásvásárlás után kifejezetten pénztárcakímélő megoldást kínál az otthon csinosításához, szépítéséhez, berendezéséhez.

Az Openhouse mindemellett a kulcskérdésre is választ ad - méghozzá egy strapabíró kulcstartóval, s hogy legyen mivel koccintani a lakásavatón, egy palack borral is meglepi az ingatlanvásárlókat.

A lényeg persze, hogy az Openhouse-nál nem érhetik kellemetlen meglepetések az embert...

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36 70 977 78 33   E-mail: