Óriási őrület a III. Openhouse Open-en, Sopronban!

2011-09-09 | Openhouse Győr - Verseny utca

Izgalmasan indult az ősz Sopronban az Openhouse-nál! A most már hagyományokkal bíró, nyílt férfi tenisztornán mérhették össze tudásukat a sport szerelmesei, a soproni Szieszta teniszcentrumban, szeptember 2-4 között.

A viadalra 44 amatőr teniszező érkezett, akik többségében a Dunántúl városaiból képviseltették magukat. A zseniális hangulatban immáron harmadik éve sem volt hiány, fergeteges meccseket és őrült izgalmakat élhetett át mindenki, aki részese volt tornának, csak olyan soproni „Openhouse-os" módon.

Sopron egyik legszínvonalasabb amatőr tenisztornájának egyéni győztese Bokor Tibor lett, második helyen végzett Puskás Péter, majd harmadik helyen zárt, holtversenyben Edlinger Szilárd és Kubinszky Péter. Párosban is élen járt a Puskás Péter- Bokor Tibor duó, őket követték a második helyen Lippai Krisztián-Egresits Gábor, a harmadik helyet pedig szintén  holtversenyben Koch Péter-Edlinger Szilárd és Fehér Péter-Elekes Zsolt szerezte meg. A vigaszág győztesei Várallyay Balázs egyéniben és Tóth Tibor-Kelemen Zsolt pedig párosban.

A folytatást illetően Varga Ákos, az Openhouse soproni irodájának tulajdonosa egyértelműen bizakodó: biztos benne, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel jövőre ismét megrendezik a kihagyhatatlan Openhouse Opent. Tehát, aki idén lemaradt, jövőre próbálkozhat, elhódíthatja a trófeát az idei nyertesektől!

 

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: