A világ legmagasabb lakóháza!

2011-05-16 | Openhouse Szeged Ingatlaniroda

Huszonöt méterrel veri az ausztráliai Tower of Gold Coast-ot Dubaj legújabb lakóház tornya, a The Torch (A Fáklya), amely így elnyerte a világ legmagasabb lakóház felhőkarcolója címet. A 348 méteres, 86 emeletes, 182 millió dolláros fejlesztés teljesen elkészült

A Select Group az egyik legnagyobb privát ingatlanfejlesztő az Egyesült Arab Emirátusokban. A Fáklya mérföldkő a csoport életében, a torony is jelzi elkötelezettségüket a város felé, a recesszió és a gazdaság fluktuációja ellenére.

A felhőkarcolóknál szokatlan, de a torony száz százalékban lakóingatlannak számít. A legmagasabb címért versengő ingatlanok általában vegyes hasznosítású épületek. A Fáklyának 676 lakása van és számos szolgáltatást nyújt a lakóknak, például edzőtermet, szaunát, gőzkabint, kereskedelmi zónát és parkolóházat.

A közeljövőben három másik torony befejezésén dolgozik a Select Group. Létrejön a Bay Central, egy vegyes hasznosítású fejlesztés két lakótoronnyal és egy ötcsillagos hotellel. A cég ezenkívül két lakótorony és egy szálloda fejlesztését is tervezi.

 forrás: IB

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: