Az este, mely csak a Karrierről szól – az Openhouse-nál!

2011-02-11 | Openhouse Győr - Verseny utca

Az Openhouse immár második alkalommal tartotta meg Győrben Karrier Est rendezvényét. Az esemény nem titkolt célja a győri értékesítői csapat bővítése, valamint az ingatlanos szakma mint olyan megismertetése az érdeklődőkkel.

Hagyományteremtő céllal indítottuk el ezt a még kevéssé elterjedt toborzási formát 2010 novemberében. Az első rendezvény sikerén felbuzdulva az idei februári Openhouse Karrier Estre is szép számban vártunk érdeklődőket. Nagy örömmel kijelenthetjük, hogy az álláskeresők csapata most is megtöltötte irodánkat. Voltak olyanok is, akik csupán kíváncsiságból jöttek el a rendezvényre.

A Karrier Estet nevezhetnénk akár csapatos állásinterjúnak is, ahol a szerepek kissé felcserélődnek. Egy rövid köszöntő, egy részletes bemutatkozó, valamint egy szakmai prezentáció után kötetlen beszélgetés alakul ki az egybegyűlt közönséggel. A felmerült kérdéseket, érdeklődéseket az Openhouse egyik ügyvezetője, Molnár Kristóf válaszolja meg. A vezetőség jelenlétével szándékunkban áll kifejezni elhivatottságunkat az álláskereső érdeklődők minél hitelesebb és pontosabb tájékoztatása felé.

Karrier Est rendezvényünket azért is tartjuk fontosnak, mert szívügyünk az ingatlanos szakma megismertetése és elfogadtatása. Az Openhouse képzési és karrier programja egy olyan, a többi ingatlanos cégtől teljesen eltérő programot kínál az értékesítőknek, mely a szakmai ismereteken és előmenetelen kívül felkínálja azt a szemléletmódbeli váltást az ingatlanos számára, mely a csapatmunka, a kollégákkal történő szoros együttműködés felé tereli az értékesítőt. Karrier modellünk és szakmai képzési programunk egyik fő pillére is ez.

Győrben az ingatlanpiac és benne az ingatlanközvetítők szerepe egyre erősödik.

Az Openhouse Karrier Est rendezvénye is ezt a célt szolgálja.

Terveink szerint a kéthavonta megrendezésre kerülő Karrier Estünk egyre nagyobb érdeklődést vált majd ki az álláskeresők körében és egyre nagyobb bizalommal tekintenek majd az ingatlanos karrier felé.

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: