Mit vár az Openhouse 2011-től?

2011-01-24 | Openhouse Győr - Verseny utca

Egy közhelyes kérdés, mely minden cégben felmerül az újév kezdetén (vagy jobb esetben már az óév végén).

 Az Openhouse-nál nagyon szerencsés helyzetben vannak a vezetők, hiszen ezt a kérdést nagyon könnyen megválaszolhatják: ...

... SIKEREKET, MINT 2010-BEN IS!

A tavalyi sikeres év feladta a leckét vezetőségünknek, de 2011-ben is a már megszokott lendület fog hozzásegíteni minket ahhoz, hogy a tavalyi év sikere csak a 0. kilométerkő legyen utunkon.

 

Igen, az Openhouse az utóbbi válságos éveket is sikeresen vészelte át, megerősítette pozícióját a piacon, a végrehajtott fejlesztések pedig egy átgondolt, letisztult stratégia mentén kerültek meghatározásra és bevezetésre.

Vezetőségünk ezt a már jól bevált mentalitást kívánja követni az újévben is, kiegészítve további, nagyobb volumenű fejlesztésekkel, átalakítással, a hatékonyabb működés érdekében.

 Tovább kívánjuk erősíteni vidéki jelenlétünket az ingatlanközvetítői piacon, miközben a fővárosban is igyekszünk kihasítani az Openhouse-t megillető szeletet abból a bizonyos tortából.

 

Az Openhouse 2011-ben is megméretteti magát a méltán elismert szakmai szervezetek versenyein, hogy munkánkat ne csak mi, de a szakma is elismerésre méltónak ítélje meg. Ezáltal ügyfeleink is biztosak lehetnek abban, hogy ha nálunk vásárolják meg ingatlanukat, akkor nem vesznek zsákbamacskát.

Az internet gyakorlatilag átvette az irányítást életünk felett. Az Openhouse 2011-ben is folytatja a már megkezdett online tevékenységét a közösségi média területén csak úgy, mint az egyéni médiumok tekintetében is. Több cég még csak kívülről figyeli a közösségi médiában alakuló folyamatokat, az Openhouse viszont már a tavalyi évben is aktív online kommunikációt folytatott ügyfeleivel, és komoly, bizonyos mértékig szakmailag is érdekelt közösséget épített ki maga köré a közösségi médiában, akikkel folyamatos a kommunikáció.

 

Kíváncsian várjuk, hogy a magunkkal szemben támasztott elvárásokat milyen arányban valósítjuk meg 2011 végére, illetőleg milyen gyorsan szárnyaljuk túl azokat...

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: