I. Openhouse Karrier Est

2010-11-12 | Openhouse Győr - Verseny utca

Első alkalommal került megrendezésre az Openhouse-nál a Karrier Est elnevezésű rendezvény, mellyel célunk az volt, hogy bemutassuk az Openhouse-nál dolgozó értékesítők tevékenységét a munkát kereső érdeklődőknek.

Először kicsit szkeptikusan álltunk a rendezvény sikeréhez. A győri napilapban többször is megjelentettük hirdetés formájában az eseményt. Kávéval, forró teával és aprósüteménnyel vártuk a vendégeket, akik 6 óra körül meg is érkeztek, a várakozásokkal ellentétben, egész szép számban. Ebből is látszik számunkra, hogy Győrben mind ingatlant értékesíteni, vagy vásárolni szándékozók, mind a munkavállalók számon tartják az Openhouse-t.

A jelenlévő 13 munkát kereső érdeklődő bizalommal érkezett az estre, remélve, hogy talán az Openhouse-nál találják meg azt, amit keresnek. Egy olyan munkahelyet, ahol amellett, hogy pénzt keresnek és előrelépési lehetőségük is adott, megbecsülést és elismerést is kapnak, önbizalmat gyűjthetnek azáltal, hogy munkájukban sikeresekké válhatnak, ha szemléletük erre alkalmassá teszik őket.

Az este folyamán a bemutatkozó prezentáció alatt és utána is folyamatosan interaktív volt a társalgás, mint egy hagyományos állásinterjún, kiegészítve azzal a plusszal, hogy ami például nem jut az ember eszébe egy egyszemélyes, klasszikus állásinterjún, azt a kérdést lehet, hogy pont a mellette ülő tette fel, ezáltal gyakorlatilag nem maradt „kibeszéletlen pont" az állással kapcsolatban.

Nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a rendezvény elérte a kívánt hatást. Megismertettünk az érdeklődőkkel egy munkáltatói rendszert, és ők fel is ismerték az ebben a rendszerben rejlő potenciált. Többen közülük (3 érdeklődő) komoly elhatározásra jutott és 1 fővel már szerződést kötöttünk, a hónap közepétől elkezd nálunk dolgozni.

 

Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket és örömünket az ilyen szép számban megjelent érdeklődőknek.

Eltökélt célunk a HR területén rendszeresen alkalmazni ezt a fajta „állásinterjúztatási módszert", mely még számunkra is új lehetőségeket rejt.

Franchise Központ: 9023 Győr, Verseny utca 32.   Telefon: +36-30-757-2991   E-mail: